Overgrepene i Køln eller Stockholm er ikke enkeltstående tilfeller, de er konsekvenser av en politikk. Tydeligst ser man det i Sverige, der myndighetene pålegger politiet ikke å gi ut informasjon om kriminelle forhold som involverer innvandrere. I den andre enden sender svensk UDI ut instruks om at alle enslige menn under 40 år! skal ansees som enslige mindreårige asylsøkere. De plasseres på skoler sammen med tenåringsjenter. Man legger så og si forholdene til rette for at det skal skje overgrep, samtidig som man legger lokk på informasjonen. Når rikspolitisjefen står for en slik politikk må man undres hvor Sverige er på vei.
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-