Alexander Bard. 

Den svenske kjendisen og forfatteren Alexander Bard fikk nylig sparken fra Svensk TV 4 etter å ha vært kritisk til «Black Lives Matter». Nå slår han hardt tilbake mot det han ser som galskap og hykleri.

Alexander Bard er ikke den som «går ned på kne» og ber ydmykt om unnskyldning for at han er hvit mann. Han fyrer tvert imot tilbake så det smeller mot den såkalte woke-bevegelsen og alt den står for.

I et lengre intervju på Youtube sier han sin ramsalte mening venstresiden, om identitetspolitikk, om medienes rolle i det hele og mye mer. Ikke minst får hans hjemland Sverige gjennomgå:

«Alexander Bard går till hårt angrepp mot hela det moderna svenska samhällsbygget i en intervju med Youtube-profilen Angry Foreigner», skriver Fria Tider i en omtale av Youtube-intervjuet.

I intervjuet kommer Bard med hardt skyts mot det politiske klimaet i Sverige, som han i det store og det hele anklager «for å ha mistet vettet». Han sammenligner Sverige med en sekt som prøver å skvise ut alle som med avvikende meninger.

Her følger noen utdrag fra intervjuet.  Det kan ses i sin helhet her:

Bard bryr seg ikke nevneverdig om at enkelte kaller ham «høyreekstrem»:

«Det är vi som har någonting i skallen», sier han om alle de som ikke deler den politiske korrekte venstresidens syn.

Han mener venstresiden har forlatt alt som har med vanlige folk og arbeiderklasse å gjøre:

«Istället stämplas personer som bryr sig om arbetarklassen på riktigt som högerextremister», konstaterar Alexander Bard.

Ifølge Bard er den såkalte woke-bevegelsen gjeng som knapt aner hva de holder på med:

«…de där jävla woke-ungarna där ute, eller woke-feministerna eller vad fan de håller på med nu senaste veckan, bryr sig ett dugg om att rädda planeten eller någonting.

«De bryr sig om sina egna feta egon och om att det ska fram giljotiner och sen ska folk avsättas, och sedan blir det cancel culture, de-platforming och alla andra jävla galenskaper», tordner han.

Bard har heller ikke mye til overs for det han mener er generell feminisering av samfunnet, og dyrking av den nye, myke mann med uklar seksualitet (han kaller sistnevnte for «sojapojkar, eller «soyagutter»):

«Om feminister och så kallade sojapojkar, det vill säga feminiserade politiskt korrekta män, fäller han följande omdöme», skriver Fria Tider:

«De blir dåliga i sängen och då skiljer sig brudarna. Skilsmässostatistiken i åldersgruppen 25-35 i Sverige idag visar att det i 9 av 10 fall är tjejen som drar. Det här är vad feministtjejerna gör, de dumpar sina sojapojkar för det är ingen idé att ha kvar dem längre eftersom de knappt orkar hålla i barnvagnen längre».

Alexander Bard retter hard kritikk mot svensk innvandringspolitikk. Han mener det kun er de rike som tjener på innvandringen, og han oppfatter dem som hyklere.

«Du stoppar in dem i förorten och där ska de hålla sig. För du vill bara blåsa rakt igenom förorten med din BMW, mellan din lägenhet i Stockholm eller din villa i Enskededalen eller Sollentuna.

Och sen ska du ut till ditt sommarställe i Roslagen och då vill du inte stanna någonstans på vägen. Så du vill helst undvika Botkyrka och Akalla och slippa se det», sier han.

Han oppfatter også at Sverige «jävligt bra på att producera offeridentiteter». Her er de fleste «offer» for et eller annet:

«Alla utom vita, heterosexuella män får höra att de ska vara offer», sier Bard.

Alexander Bard er lite optimistisk for Sveriges fremtid:

«Han förutspår i intervjun att det svenska systemet kommer att kollapsa i samband med att lånebubblan brister i slutet av 2020-talet.

Då kommer även de gamla partierna i Riksdagen att kollapsa och nya politiska rörelser som Alternativ för Sverige kommer att ta deras plats», mener den frittalende Alexander Bard.

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.