Dette blir en film- og debattkveld med den svensk-britiske journalisten, forfatteren og filmskaperen Pelle Taylor. Oppløsningen av Sverige går i rasende fart og Pelle Taylor vil vise sin film När kvinnorna avvecklade Sverige. 

Den høye innvandringen har endret demografien i Sverige, som nå har to millioner innvandrere og åtte milioner svensker. Det er hovedsakelig de svenske kvinnene som vil ha mer innvandring. Filmen berører en rekke problemstillinger rundt den politiske og strukturelle feminiseringen av samfunnet, et sosialt eksperiment som avvikler Sverige:

Filmen er med svensk/engelsk tale og svenske undertekster.

Pelle Taylor forlot Sverige i 1985. Da han kom tilbake mange år senere, var landet blitt ugjenkjennelig for ham.

Pelle Taylor er oppvokst i Malmö, men fortsatte sin utdannelse i Storbritannia, hvor han hadde en lang karriere innen journalistikken, blant annet som redaktør i The Guardian, The Independent on Sunday og The Times. Han er tidligere publisert i Financial Times, the European, Africa Today, the Sunday Times, New Scientist, the Lancet og the Economist.

Redaksjonen stiller mannssterke (he,he). Helena Edlund tar turen fra Stockholm og det samme gjør Christian Skaug fra Italia og Hanne Tolg fra Wales.

Kjøp billetter til møtet her!

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Kjøp «Klanen» her!

 

Kjøp Johan Westerholms bok fra Document Forlag!

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.