Politi ved en tidligere utrykning i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.

Politiet rykket ut etter melding om slagsmål i Oslo sentrum natt til onsdag. En gruppe personer skal ha vært innblandet, en av dem er  arrestert.

Ifølge VG var det var flere personer innblandet i slagsmålet. Det skal ha gått hardt for seg, og en person har fått behandling av ambulanse, opplyser politiet på Twitter.

– Vi har anholdt en vi mener er mistenkt i voldssaken. I tillegg har vi vitneopplysninger og videomateriale som gjør at vi søker etter to andre som har forlatt stedet, skriver politiet.

Bråket startet ifølge politiet i området ved Youngstorget, i den østlige delen av Oslo sentrum. Deretter utviklet det seg videre ved det belastede området rundt Jernbanetorget, der det ofte er uro og spetakkel.

Til tross for at politiet sitter på videomateriale som viser de involverte, og i tillegg har anholdt én person, går de ikke ut med nærmere beskrivelse av gjerningspersonene. Dette er informasjon som sjelden blir delt med offentligheten på noe senere tidspunkt i slike saker.

Interesserte borgere må vanligvis selv oppsøke rettsalen i Oslo som tilhører, for å danne seg et bilde av hva slags personer som vanligvis figurerer i denne typen saker.

 

Nå er den her! Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Gi et bidrag til Document i dag:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂