Tucker Carlson tar tyren ved hornene: Amerika tilhører de som bygget det: Amerikanere. Men politikere og andre aktivister ivrer for at USA skal ta flest mulig migranter. Grensen i sør er åpen og samtidig vil de ta  inn afghanere i ubegrensede mengder.

Tuckers argumentasjon ligner på den vi kjenner fra våre land: Det er familiesammenføringene som virkelig øker antallet. Det liker ikke mediene å fokusere på. Men når hver asylsøker utløser at tre andre kommer, snakker vi om store tall. I USA syv millioner.

Vi mister landet vårt, sier Tucker.

Han har intervjuet Lara Logan og klippet med henne er uvurderlig.

Glem tullepratet om at e-tjenester og sikkerhetseksperter ikke så dette komme. De visste godt hva som kom. De har sett det bygge seg opp over lang tid. De visste godt hva den abrupte uttrekningen ville utløse. Dette er villet politikk, sier Logan.

Hun tar for seg punkt etter punkt: Den åpne grensen i sør der det strømmer hundretusener over grensen hver måned er ingen ulykke. Det er en villet politikk.

Noen ønsker å destabilisere USA og det er mulig fordi Biden fra dag én har kastet bensin på bålet: Dollaren svekkes, inflasjonen stiger, ungene blir ødelagt i skolen av munnbind, vaksiner og kritisk raseteori.

Hvem kunne uttenkt et så diabolsk system? Dette handler ikke om helse, det handler om kontroll og onde hensikter.

Lara Logan har tidligere vist at hun har et grep om utviklingen som få andre.

Must see!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂