Nattens Tucker var en tour de force. Nancy Pelosi tronet ved bordenden på et stort donor-party for Demokratene i Napa Valley, nord for San Fransisco, der prisen per kuvert var 30.000 dollar. Alle gjestene – hvite middelaldrende ektepar – var uten munnbind. Kun tjenerne hadde munnbind og mange av dem var ikke-hvite. Det er var som tatt ut av en forgangen tid.

Nå har det vært så mange eksempler på at Demokratene sier en ting og gjør noe annet at det er blitt et mønster: De svinger pisken over vanlige mennesker og krever munnbind over alt, men selv bruker de dem ikke når de tror at ingen ser dem.

Denne form for hykleri er noe vanlige mennesker ikke tolererer.

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Ved grensen i sør strømmer unge menn over grensen i nattemørket. Grensepolitiet er så travelt opptatt med å være sosialarbeidere at de ikke lenger klarer å være der. Det er uhindret adgang. Tyve år etter 9/11 står USAs grenser vidåpne. Da Trump innførte innreiserestriksjoner fra visse land med dårlig kontroll gikk wokemedier og Demokratene bananas. Selv åpner de slusene når de sitter med makten. Det sier alt om hva de står for. De vil bokstavelig talt at USA skal bli løpt over ende.

Det de begynte med ved grensen fullfører de nå i Afghanistan. Bidens politikk er en gavepakke til USAs fiender. Det er helt uforståelig hvis man ser det ut fra Amerikas interesser. Ingen president ville gjort det Biden har gjort hvis han hadde USAs beste for øye. Men hvis han hadde USAs fiender for øye, ville han gjort det.

Og det er det han har, sier Lara Logan. Alt Biden har gjort i Afghanistan er en gavepakke til USAs fiender.

Det er vanskelig å fatte, men Bidens handlinger blir ikke forståelige ellers.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂