Mot slutten av sin presidenttid fikk Obama og hans nærmeste demaskert hundrevis av kritikere og Trump-tilhengere som hadde snakket med utlendinger. De misbrukte en adgang som var ment for spesielle tilfeller.

Opplysningene, om f.eks. påtroppende nasjonal sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, ble lekket til pressen som visste å anrette den til størst mulig skade for Trump-administrasjonen.

Det var et skittent spill. Biden var med og har videreutviklet metodene fra Det hvite hus.

Maktmisbruk har sin egen indre dynamikk. Hvis man først har begynt er det vanskelig å slutte.

Maktmisbruk er snarveier. Et diktatur kan vokse organisk frem, hvis man sørger for at visse forutsetninger er til stede. Det gjorde Obama. Han innsatte folk i toppen som var lojale mot ham og hans prosjekt.

Obama var i utgangspunktet antiamerikansk. Han ville forvandle USA. Rasemotsetningene økte under Obama. Han sørget for å helle bensin på bålet under Trump.

Under Trump gjorde en gruppe journalister og kongressrepresentanter en stor innsats for å finne ut hva som skjulte seg bak Russia collusion. De punkterte forestillingen om at Trump var i lomma på Putin. Men likevel har liberale medier latt som om det var hold i påstandene og retorikken er trappet voldsomt opp med 6. januar.

Alt handler om kampen om narrativet og Obama og hans folk har vist seg helt hensynsløse.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!