Miljøpartiet De Grønne ser ut til å hate alt som gir livet mening og glede. En foreløpig topp kom da Josefine Gjerde sa at hun ikke vil få barn før verden har nådd målene i Parisavtalen. Hun vil altså utsette det å få barn til minst 2030.

– Jeg frykter for framtiden til barna. Vi må halvere utslippene hvis vi skal nå målene, og med dagens tempo er jeg ikke trygg på at vi klarer det. Jeg har ikke lyst til å sette barn til live når vi ikke vet hvordan verden vil se ut, sier 22-åringen.

– Jeg og livmoren min nekter å gå i fødetjeneste for Erna Solberg så lenge hun ikke gjør nok for å stanse klimakrisen. Beregninger viser at det å få barn er noe av det som bidrar til mest utslipp.

Gjerde er et eksempel på en taktikk MDG bruker, og som vi også har sett i Tyskland gjennom den fallerte stjernen Annalena Baerbock: Man fremfører budskapet i vakker innpakning. Men på innsiden er det mørkt.

Den tyske superstjernen Baerbock ble nevnt som Merkels arvtager som kansler, men falt for sin egen hybris. Hun ga ut en bok full av plagiater, og da dette ble oppdaget, mente hun at hun ble utsatt for et karakterdrap.

Men det er mer presist å kalle det en karakteravdekking.

Baerbock foretrakk at pressen omtalte hennes ytre og hennes fortid som idrettsutøver i den mikroskopiske grenen trampoline. Innsiden var ikke like vakker.

Baerbock viste seg å være en kulisse. Her ser man en fotograf ta bilde av en plakat av henne. Tankene går til maleriet «Ceci n’est pas une pipe» av René Magritte. (Photo by STEFANIE LOOS / AFP)

Gjerde skal altså påføre oss babyskam. Dette kommer i tillegg til flyskam, bilskam, kjøttskam, you name it. MDG er skammens parti. De river ned gamle trær for å plante nye. De bygger sykkelstier overalt som ingen vil ha og nesten ingen bruker, men som gjør livet vanskelig for eldre mennesker i rullestol, som blir stadig mer isolert.

Det er dessuten noe falskt over hele utspillet. For Gjerde er 22 år. Det er nesten ingen norske jenter som får barn når de er så unge. Å utsette en fødsel som allikevel ikke var planlagt, er kun et politisk spill. Gjerde ofrer ingenting. Hun poserer.

Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende i Norge i 2018 var 29,5 år for mødre, skriver Forskning.no.

Hybrisen, den overdrevne selvtilliten, er skremmende høy: Tror virkelig Josefine Gjerde at resten av Norge bryr seg om når hun velger å formere seg? I kommentarfeltenes mørke kroker leser man at mange påpeker at det kanskje er like greit om hun lar være å føde barn. Dit vil ikke jeg bevege meg.

Å få barn er livets største glede (ved siden av fotball, selvfølgelig). Jeg unner selv mine verste politiske motstandere den gleden det er å oppleve at slekten videreføres, at man på en måte får evig liv gjennom en sønn eller en datter.

Men MDG liker ikke livets gleder. Partiet er befolket med mennesker fylt av panikk over en usynlig, luktfri og neppe skadelig gass.

CO2 er gassen som sørger for at liv er mulig. Men siden CO2 er fienden, må selve livet bekjempes.

MDG er et parti uten sans for logikk. De ønsker å øke antallet migranter til Norge, selv om dette medfører en voldsom økning av de såkalte klimautslippene. De tror penger vokser på trær, men de hugger ned trærne. Selv om trær faktisk «spiser opp» CO2. Men vi skal tvinges til å spise vegetar-taco.

– Målet må være at flere blir fleksitarianere og vegetarianere. Det å være vegetarianer skal ikke være en elitegreie, sier hun.

Hvordan hun definerer «eliter», er ukjent, men det er åpenbart en elite jeg ikke ønsker å være en del av.

Les også: Menn må bli mer feminine for å redde kloden

Josefine Gjerde er ung, bare 22 år gammel. Men hun skyves fram som en av de ledende politikerne i MDG. Hun er andrekandidat til Stortinget for MDG Hordaland. Da må silkehanskene av, uansett hvor pen, sjarmerende, jentete og «sårbar» hun er.

For nå spiller du ball med de voksne, Josefine. Vi kan rett og slett ikke sitte stille mens unge jenter uten livserfaring raserer våre barns økonomi med et søtt smil om munnen.

Selv har jeg to barn, og de som mener at jeg dermed bidrar til jordens undergang, kan oppsøke psykolog eller synge «Kumbaya» med Josefine Gjerde.

Det er ikke noe poeng i å redde en klode uten barn. Barna er fremtiden. Gjerde og hennes like vil gå inn i historien som barbarene som fikk Romerriket til å kollapse: En tragedie, en ny verdensorden, men Europa reiste seg fra asken og bygde historiens mest vellykkede samfunn, for alle.

Selvsagt er også jeg bekymret for mine barns fremtid. Masseinnvandring, EU-tyranni, The Great Reset, Big Tech med sin masseovervåkning, klimagalskap, svekket økonomi og komplett idiotiske politikere som Gjerde kan stå som eksempler på hva som bekymrer meg.

Men frykten for fremtiden kan ikke fjernes ved å avskaffe fremtiden. Selv en dystopisk anlagt person som meg selv synker ikke ned i et slikt sort hull.

En dårlig fremtid er bedre enn ingen fremtid. Og folk flest ønsker tross alt en god fremtid for seg selv og sine barn.

Som en god start vil jeg oppfordre alle til å avgi stemme 13. september, og sørge for at hverken Rotevatn eller Gjerde får representere oss på Stortinget. Hvis dere misliker alle partiene på Stortinget, finnes det alternativer som ikke sitter der i dag, slik som Partiet de kristne og Demokratene.

I mellomtiden må vi nok en gang stole på at et par av landene i Øst-Europa setter en stopper for EUs sinnssyke klimaplan. Polen og Ungarn vil nok stikke kjepper i hjulene for en avtale som faktisk må godkjennes av alle 27 medlemsland for å bli implisert.

Uten polsk bistand i 1683, da Jan Sobieski med sine husarer red stormende nedover skråningen utenfor Wien og knuste tyrkernes massive hær, hadde kalifatet kanskje allerede vært etablert her.

Men nå har Europa laget sitt eget klima-kalifat, og Sobieski døde for over 300 år siden. Det finnes ikke noe kavaleri som kan komme til vår unnsetning.

Vi må selv gjenopprette kavaleriet, i billedlig forstand. Stortingsvalget gjennomføres 13. september.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.