Programmet om bekjempelse av intern terrorisme i USA er et carte blanche til kontroll, overvåkning, utstøting og bestraffelse av alle som måtte våge å opponere mot den politikken som Biden og woke-Amerika står for. Det holder med en tweet om nedlukning, for ikke å snakke om valget, for å få det onde øyet på seg.

– Dette er fascisme, sier Tucker Carlson.

– Amerika var et splittet land under valget 3. november. Med den nye administrasjonen er det blitt mange hakk verre. Mange folk begynner å bli ordentlig redde. Jeg er en av dem.

Tucker åpner med å fortelle om en pizza-sjåfør som var deprimert og ensom. Han traff en kvinne på nett. Sjåføren var muslim og lekte litt med islamistiske tanker. Kvinnen lot som om hun var interessert, inntil hun plutselig forsvant og ble erstattet av en annen, som ikke var opptatt av kjærlighet, men av jihad. Hun oppfordret ham til handling.

Khauul Abu Rayyan var ikke så ivrig som kvinnen og endte opp med ikke å gjøre noe. Men han ble likevel arrestert av FBI og fikk fem års fengsel på bakgrunn av en vag paragraf.

Dette er ikke første gang FBI har provosert frem terrorplaner som det ikke er blitt noe av. Likevel blir de impliserte dømt. CNN avslørte historien høsten 2017.

Men nå slår CNN kontra: De er helt for at FBI skal infiltrere høyreorienterte grupper og benytte samme metoder mot dem. At FBI dermed går fra å være politi til en politisk operatør, bekymrer dem ikke så lenge det rammer høyresiden.

Dette er del av den utglidning som Demokratene, mediene og Big Tech står for.

I programmet som justisminister Merrick Garland la frem denne uken, står det eksplisitt at bankvesen, Big Tech, FBI, e-tjenester, justisvesen og politiske myndigheter skal samarbeide. Da er det nesten ingen steder å gjemme seg.

Veien mot et fascistisk samfunn er staket ut.