Hodet var i dag fylt av Chauvin-dommen og reaksjonene på den. Tucker og Laura var outstanding: De leser motstanderne som en åpen bok og det er derfor de blir hatet av de andre mediene. Det er som kortspill hvor den ene siden tror den kan høyne innsatsen slik at motparten kaster kortene. Tucker og Laura er to programverter, opp mot en hel administrasjon, mediene og Big Tech. Likevel kommer de ut «on top». De leser spillet.

Biden og Demokratene forsøker å remake Amerika, omkalfatre Amerika i et tempo så de andre ikke rekker å summe seg. De tar folket på senga. Dvs. mange på grasrota ser hva som skjer, men hva kan de gjøre? Det er derfor journalister som Laura og Tucker b blir så viktige.

En bekreftelse på at det er at Kristoffer Rønneberg sviner til Tucker i Aftenposten og sier han hylles av noe han kaller «hvitnasjonalister» fordi han sier at Demokratene ønsker å skaffe seg nye velgere gjennom ulovlig innvandring. Når Rønneberg velger å kriminalisere det som er et observerbart faktum, sier det mye om Aftenposten. Grunnen til tilsviningen er selvsagt at Aftenposten støtter den samme prosessen her hjemme: Også Erna og foregående regjeringer driver med befolkningsutskiftning.

Tucker er dyktig og overbevisende og selvsagt en trussel mot medienes hegemoni. Bidens politikk er i ferd med å ende i kaos, akkurat som 2015 i Vest-Europa. Det gjelder derfor å svine ham til.


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.