Medienes dekning av Joe Biden er på linje med «Se, han snakker!». Klarer Biden å gå opp en trapp uten å falle? De følger ham med øynene, for det vil de ikke kunne redde ham fra. Men forvirring på pressekonferanser glatter de over. Som når han blander sammen Libya og Syria, eller sier at alle kanskje ikke vet hva covid er.

Biden er Mr. Chance, gartneren fra filmen «Being there», om en mann som blir forvekslet med en annen, slik at alle hans uttalelser tas som de dypeste sannheter. Dét er det vanskelig å gjøre med Bidens plattheter, og han ser ofte helt lost ut.

«Eldreovergrep», kaller Hannity det, om å plassere en presenil i Det hvite hus.

Tror journalistene på det de selv rapporterer? NRKs Europa-korrespondent Simen Ekern sa det var en genuin glede å spore på både G7 og NATO-toppmøtet over at USA var tilbake som en del av klubben. Og over at han respekterte institusjonene. Det hadde ikke Trump gjort. Men når ble institusjonene verneverdige i seg selv? Tucker stakk hull på NATO-solidariteten da han spurte: – Hvem vil dø for Montenegro?

NATO har nå 30 medlemmer. Hvis en av dem roter seg inn i en konflikt som ender med krig, skulle andre land da ha plikt til å styrte til unnsetning? Dét kommer selvsagt ikke til å skje.

Biden snakker tøft, men er en pudding. Han stanset XL-ledningen umiddelbart etter tiltredelsen. Det kostet ikke bare tusenvis av arbeidsplasser, men enda viktigere: USAs rolle som energi-uavhengig, for første gang på 75 år.

USA har opplevd to alvorlige hackerangrep som hans administrasjon tilskriver russere. Likevel opphever Biden sanksjonene mot selskapet som bygger rørledningen Nordstrøm 2. Det var en ren gavepakke til Putin og Merkel.

Biden lovte å fortsette støtten til Ukrainas militære. Hva består den i? Kommunikasjonsutstyr. Obama ga ulltepper. Den eneste som har gitt Ukraina offensive våpen, er Trump. Han ga dem den panserbrytende raketten Javelin.

Mediene fortsetter å «dekke» for Biden og Demokratene. De selger ut Amerika stykke for stykke.