Biden-administrasjonen er i ferd med å overta staten innenfra og gjøre den til et verktøy for at USA skal bli en ettpartistat. Det skjer ved at det importeres millioner av stemmekveg, i tillegg til de ca. 30 millioner som allerede bor der, og som Demokratene vil skal kunne stemme uten ID.

Når Republikanere protesterer, svarer Corporate America, medier og Big Tech at det er Jim Crow, et uttrykk fra tiden etter slaveriet da Demokratiske politikere i sør forsøkte å klamre seg til makten.

Justisminister Merrick Golding holdt tirsdag en tale i forbindelse med presentasjonen av en rapport om den indre trussel: Hvite nasjonalister. Disse må spores opp og elimineres. Det kan skje på ulike måter. I forsvaret skal det ansettes politiske kommissærer av samme typen som bolsjevikene gjorde, og som skal rense militære rekker for uønskede elementer. En ordning med angiveri og spionasje skal iverksettes. Samtidig oppfordres Big Tech til å hjelpe med å spore opp de farlige.

Det vi har sett av politisk overvåking og utrenskning til nå er bare småtterier mot det som varsles. Nå skal det settes i system. Alle som kan mistenkes for Trump-sympatier, vil få sparken fra politi, forsvaret og offentlig sektor generelt. De som vil beholde jobben, må trekke opp skuldrene og håpe at ikke en Twitter-melding kan felle dem.

USA blir det nye Kina

Da utenriksminister Tony Blinken møtte Kinas toppdiplomater i Alaska, lekset de opp for ham: Dere har ikke noe med å fortelle oss hvor skapet skal stå som selv er fulle av systematisk rasisme.

USA er i ferd med å rive seg selv i filler, og det virker ikke som Bidens administrasjon forstår at utenrenskningen hjemme blir en bumerang ute.

Dette fikk vi et fantastisk eksempel på i intervjuet som ABC hadde med Putin for ikke lenge siden.

KEIR SIMMONS, NBC:  Did you order Alexei Navalny’s assassination? 

PUTIN: Of course not. We don’t have this kind of habit of assassinating anyone. That’s number one. Number two, I want to ask you: Did you order the assassination of the woman who walked into the Congress and who was shot and killed by a policeman? Do you know that 450 individuals were arrested after entering the Congress? And they didn’t go there to steal a laptop. They came with political demands.

For woke-politikere og woke-medier gir ikke svaret mening. De ser ingen parallell mellom behandlingen av Navalnyj og opprørerne i Kongressen.

Men her møter Biden seg selv i døra: Også Kina blir rasende over å bli stilt til ansvar og i forlegenhet offentlig, og utlendinger har ikke hatt særlig sympati.

Nå er det USA som blir tatt med buksa nede, og hvis Biden ikke tar poenget – og det er det intet som tyder på – vil deres goodwill forsvinne, og de vil havne i samme kategori som Kina og Russland.

Putin vet selvsagt dette. Putin er en dreven spiller, og kulturelt står han nærmere USA enn Kina.

Hans nådestøt mot Biden er at han spør: De 450 som ble arrestert for å ha trengt inn i Kongressen, de var da ikke bevæpnet, og de kom ikke for å stjele Pelosis laptop, de kom for å stille politiske krav. Så hvor er Bidens legitimitet? Han viser at han tåler politisk opposisjon like lite som Putin.

Putin kunne sagt: Welcome to the club. Han forstår utmerket godt hvilket spill Biden og hans folk driver. De har tatt flere kapitler ut av håndboken til autokratier: Instrumentalisering av medier, rettsvesen og politi for politiske formål.

Det siste som river bena under ham, er avsløringen av at FBI deltok som ledere av stormingen av Kongressen. Det hele virker å ha vært et setup, inklusive bombene ved Republikanernes og Demokratenes hovedkvarter kvelden i forveien.

Politi som begynner å opptre politisk, begår mange feil. Det er ikke deres jobb. De beveger seg i et terreng de ikke forstår.

Katta er ute av sekken, og justisminister Garland og FBI-sjef Christorpher Wray fremstår som de skarprettere og bødler de er. De ødelegger USA innenfra.

Biden vil møte Putin på hjemmebane, og der vinner Putin. Foreløpig.

 

Hvis du ikke ønsker å leve i Bidens USA:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.