De kriminelle klanene i Göteborg har opprettet veisperringer hvor de forbipasserende må legitimere seg. Spenningen stiger i byen, som frykter en fullskala gjengkrig.

Som Document skrev i går, så kommer det nå rapporter om at allierte klanmedlemmer er på vei til Sverige fra blant annet Tyskland.

Også i august 2020 førte konflikten mellom ulike klaner til at kriminelle opprettet veisperringer og «no go-soner» rundt sine respektive områder.

Den gangen sa Göteborgs politisjef Erik Nord at dette var «helt uakseptabelt». Men nå skjer det igjen, selv om politiet er tilstede i området.

Enligt uppgifter till Samnytt på tisdagen är det dags igen i Hammarkullen där vägspärrar satts upp och folk blir stoppade mitt på dagen. Även personer som promenerar mellan Hammarkullen och Hjällbo stoppas. Bakom ska personer knutna till Hjällbonätverket ligga och man gör detta trots att det är fullt med poliser i området.

En politikilde bekrefter opplysningene overfor Samnytt. Politiet svarer med å sende flere ressurser til Hjällbo.

Samnytt illustrerer saken med et bilde av en veisperring i Syria.

Skjermdump Samnytt

Samnytt

Gjengkrigen i Göteborg er i ferd med å komme helt ut av kontroll

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.