To menn er kjørt til sykehus etter å ha blitt angrepet av to andre menn med machete i Blidvädersgatan i Göteborg natt til torsdag.

Det melder Nyheter Idag og Aftonbladet.

Fire personer ble angrepet av to menn bevæpnet med machete og muligens en batong. Hendelsen fant sted klokken ett natt til torsdag.

To av mennene i gruppen ble skadet, mens de to andre kom seg fra hendelsen uten fysiske skader.

– Den ene fick skador på armen och handen och fördes till Mölndals sjukhus. Den andre fick lite allvarligare skador. Han fick hugg i ryggen och överarmen, så han fick åka med till Sahlgrenska sjukhuset, sier politiets presstalesman Peter Adlersson.

– Ingen av dem har några livshotande skador men – en ganska ful misshandel.

Ofrene har fortalt politiet at angrepet var uprovosert og at de ikke kjente gjerningsmennene. Politiet har ingen mistenkte i saken og forbrytelsen er klassifisert som grovt overgrep.

På spørsmål om hendelsen kan være et resultat av gjengkrigen i området, svarer politiet at de ikke ser noen sammenheng.

– Svårt att säga. Det är inte det här vanliga klientelet som brukar vara i gängkonflikterna i alla fall. Det här är mer åt missbrukarhållet, svenska missbrukare, så det kan vara något helt annat, sier Adlersson.

– Det var en skottlossning i går kväll på samma ställe ungefär och det ser vi inget samband med.

Göteborg har store problemer med krigende klaner i området.

Les mer om klankrigen her:

Gjengkrigen i Göteborg er i ferd med å komme helt ut av kontroll

 

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.