Politikerne visste ikke hva de gjorde da de slapp islam inn i Europa og nå vil de ikke vite det. Denne fortrengningen arter seg som en kampanje for å hente de farligste terrorister Europa har sett siden nazistene “hjem” til Europa.

Kalifatet i Syria er knust. Det neste – og det kommer – blir i Europa. Jihadistene er spydspissen og alle muslimer er klar over oppstillingen og planen. I den rette situasjon vil de slå til.

Når politikere og medier ivrer for å hente disse menneskene til Europa er det uttrykk for enn merkelig psykisk reaksjon: Omtrent som når mishandlede kvinner tiltrekkes av voldelige menn.

Politikere og medier vil ikke vite, men de bekrefter negativt ved å invitere massemorderne tilbake for å gi dem et nytt liv.

Det er arabiske journalister med common sense som ser hva som foregår og forstår at Vesten ikke vil være trygt for dem, hvis disse blodtørstige monstrene får bli uavslørt.

Se denne videon av Janan Moussa sendt på TV-kanalen Al Aan i april 2019 er et must.

Jihadistene er som kameloner. De er født og oppvokst i Europa. De kan våre språk og skikker. De vet hvordan ting fungerer. Men de er her for å føre krig. Det kan du ikke se på dem hvis du ikke vet hva du ser etter og kjenner deres bakgrunn.

Omaima Abdi var født i Hamburg i 1984. Hun er altså 37 år og har fått tre barn med to forskjellige krigere, den ene mer beryktet enn den andre.

Det skremmende er hvor lett hun kunne reise til Syria med sitt barn i februar 2015. Hun blir møtt av sin mann, jihadisten Nadir Hadra, i Tyrkia. Tyrkia fungerte som clearinghouse for IS, med myndighetenes viten og vilje. Erdogans sikkerhetstjeneste smuglet våpen til IS. IS er ledd i krigen mot Vesten.

Abdi er selvbevisst og krevende. Hvis hun ikke får noe, tar hun det. Da Hadra blir drept etter bare halvannen måned finner hun seg en enda mer beryktet kriger til mann, rapperen Denis Cuspert, kjent som Dogg.

Akkurat som tyske nazister forsvant da de så hvilken vei krigen gikk, dro Abdi tilbake til Tyskland i desember 2016. Hun føder sitt tredje barn på et tysk sykehus og begynner et nytt liv som eventmanager. Ingen kan se på denne kvinnen at hun har vært en av kalifatets kvinner.

Ingen kunne tro at det bak dette beautysalong-utseende skjuler seg en erfaren jihadist fra Syria. Det er nettopp denne personlighetsforvandlingen som er skremmende. Det er ingen grunn til å tro at Abdi har blitt en annen person. Hun er en sleeper cell i Tyskland.

Hun ble avslørt ved en tilfeldighet: telefonen hennes ble funnet av gravejournalisten Janan Moussa i ruinene av et bombet hus i Syria. Den ville bli funnet: På telefonen lå 25.000 filer over alt Abdi hadde foretatt seg.

Selv hadde Abdi sagt det samme som de andre IS-kvinnene: Hun hadde bare vært husmor. Men telefonen fortalte noe annet.

Det er ikke de verste grusomheter, men bildene viser hvordan kalifatets verdier gjennomsyret familielivet.

For eksempel billeder, hvor Omaima klæder sine små børn i uniformer foran sorte terrorflag, hun lader dem posere med våben og martyrpandebånd, og hun downloader og gemmer et billede med en bestialsk skalpering af en kurder.

Hun fejrer terrorlederen Osama bin Laden med en lagkage, hun tager foto af sin søn sammen med den østrigske bøddel Mohammed Mahmoud, hun tager en selfie med en AK-47, hun gemmer et fanfoto af bødlen Jihadi John, og hun foreviger sin niårige datter i burka, med sort flag og den enfingrede IS-hilsen.

Omsider ble hun innhentet av sin skjebne og stilt for retten.

Omaima Abdi blev i efteråret idømt tre og et halvt års fængsel for medlemskab af Islamisk Stat og for slavehold, og dommen blev stadfæstet i sidste måned af højesteretten i Karlsruhe. I mellemtiden er der rejst nye tiltaler mod Omaima Abdi for at have holdt yderligere to slaver.

En række lignende tyske sager er på vej, og de illustrerer, at det er muligt at retsforfølge medlemmer af Islamisk Stat.

Siden 2017 har de tyske myndigheder retsforfulgt alle, som er vendt tilbage fra kalifatet, også kvinder og unge, og de har gjort det med succes, skriver sikkerhedsforskeren Mais Masadeh fra Ruhr Universität-Bochum hos Just Security.

Det er en mild straff med tanke på hvor alvorlig prosjektet hun har vært involvert i er. Hun er ute om et par år og kan gjenoppta “arbeidet”.

Vestlige myndigheter har ingen våpen mot radikal islam som virker. De har tusenvis av mennesker i sin midte som har deltatt en krig ulik alle andre: Jihad.

Omkring 6.600 mænd og kvinder forlod Tyskland, Danmark og andre vestlige lande for at tilslutte sig regimet i Raqqa, vurderer eksperter.

Myndighetene har ingen forståelse av hvorfor salafisme og jihadisme oppstår og vinner tilhengere i vestlige samfunn. De forstår ikke dynamikken.

Den dagen de forstår er det for sent.

 

Hun var skarp forretningskvinde i Hamburg. Så dukkede hendes telefon fra Islamisk Stat op – med tusindvis af utrolige billeder
Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.