Baseball er USAs nasjonalsport. Nå vil MLB støte fra seg halvparten av fansen. Konservative amerikanere raser mot avgjørelsen etter at MLB flyttet en all star-kamp ut av Georgia i protest mot delstatens nye valglover. Foto: Harry How/Getty Images /AFP/ NTB

Ledelsen i Major League Baseball (MLB) kom med knallhard kritikk mot kravet om ID for de som i fremtiden skal avgi stemme ved valg i Georgia. Blant annet ble en «all star»-kamp flyttet ut av staten i protest.

Hykleriet blir åpenbart når det nå pekes på at alle som skal hente billetter til en baseballkamp må vise ID.

The MLB pulled its 2021 All-Star Game from the Atlanta Brave’s Truist Park in the wake of the state’s new election integrity law enacted last month.

The league has characterized the law as a “voter suppression” law. Still, according to an analysis by Heritage Action, the left has floated a series of myths about the law, noting specifically that the law “actually preserves or expands ballot access in several important ways.”

But the league’s decision to take the game away from Atlanta is costing the city of Atlanta the tens of millions in revenue it would have realized if the game was held in Truist Park.

In a recent report, Bill Volckmann, Finance Director for Cobb County, appraised the All-Star Game’s economic impact ranging between $37 million and $190 million for the region.

Stacey Abrams (D) tapte guvernørvalget i Georgia i 2018, og har siden hevdet at hun tapte på grunn av valgfusk. Abrams hyllet MLBs avgjørelse.

President Joe Biden har også ytret seg positivt om at MLB viser ansvar ved å henge seg på Demokratenes hardkjør mot den nye valgloven, som Biden beskriver som Jim Crow-lover.

Man trenger ID for å fly, skaffe seg kredittkort, leie bolig, kjøpe våpen, reise ut av landet og en hel rekke andre helt normale aktiviteter. Nettopp derfor har de aller fleste evnen til å identifisere seg. Men å vise ID når man avgir stemme, slik man må i de aller fleste demokratiske stater i verden, anses som rasisme av verste sort.

Baseball er amerikanernes nasjonalsport, lidenskapen rundt sporten er enorm. Men i dagens USA ønsker MLB å bruke en kvalmende form for politisk korrekthet som en direkte provokasjon mot halve befolkningen. Baseball er dessuten en av de sportene som er like populær blant både republikanere og demokrater, i motsetning til f.eks. NASCAR og tennis.

Konservative amerikanere er nå i ferd med å få nok av det hysteriske hykleriet fra Demokratene. At dette hykleriet støttes av de fleste medier, Big Tech og andre store selskaper som Coca Cola skaper reaksjoner. Republikanerne i Georgia har nå bestemt å fjerne absolutt alle Coca Cola-produkter fra alle offentlige kontorer som er kontrollert av republikanerne.

Andre peker på at Coca Cola kanskje skulle fokusere på hvor mange dødsfall av diabetes den sukkerrike drikken har forårsaket. Det er også spesielt at Kina er en viktig kunde for selskapet, så behandlingen av uighurene plager tydeligvis ikke selskapets ledelse.

MLB tok avgjørelsen etter et opprop som skal ha vært underskrevet av 45 spillere. Det er under 5 prosent av det totale antallet spillere i ligaen.

Nedenfor kan du se en sjeldent opprørt Ben Shapiro omtale hykleriet og de åpenbare løgnene rundt den nye valgloven i Georgia. Han tar motvillig til orde for at konservative må slå tilbake, og boikotte alle selskaper som velger politisk side på denne måten.

Breitbart 

Kjøp Asle Tojes bok her! 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.