Trump tar bladet fra munnen når det er saker han vet angår velgerne. Woke-kulturen har ikke folkelig oppslutning, og Trump vet det. Foto: Evan Vucci/AP/NTB

Donald Trump oppfordrer publikum til å boikotte baseballturneringen, siden Major League Baseball (MLB) flytter sommerkampene fra Georgia pga. den nye valgloven. Baseball bøyer seg for ytterliggående Demokrater. Det samme gjør selskaper som Coca-Cola, banker og Apple.

«Baseball is already losing tremendous numbers of fans,» Trump wrote, «and now they leave Atlanta with their All-Star Game because they are afraid of the Radical Left Democrats who do not want voter I.D., which is desperately needed, to have anything to do with our elections.

Demokratene har startet en svertekampanje mot valglover som krever at velgerne må fremvise ID. I den nye valgloven Demokratene har lagt frem for Kongressen, er dette kravet fjernet. Ifølge deres forslag kan hvem som helst stille opp for å stemme. Meningsmålinger viser at tre firedeler av velgerne ønsker ID-bevis for å stemme. Demokratene fremstiller dette som voter suppression. De bruker uttrykk fra tiden da Demokratene i Sørstatene begrenset svartes stemmemuligheter.

Store selskaper som Coca-Cola er med på propagandaen.

Biden har gått foran med påstander om valgloven som har gitt ham fire Pinocchio-neser fra Washington Posts faktasjekkere. Det piskes opp en stemning blant Demokrater om at de er under angrep fra Republikanerne.

Trump har hele tiden gått ut mot forsøkene på å politisere idretten. Han ledet an mot fotballspillere som Colin Kaepernick, som ville at spillerne skulle gå ned på kne for å protestere mot nasjonalsangen. Dette var en forløper til BLM-bevegelsens knestående. Oppslutningen om kampene sank, også på tv. På samme måte har politiseringen av prisutdelinger innen film og tv sunket fordi deltakerne snakker «woke».

«Boycott baseball,» Trump urged, «and all of the woke companies that are interfering with Free and Fair Elections. Are you listening Coke, Delta, and all!»

På toppen av det hele har sportsforbundene inngått lukrative avtaler med Kina. De tjener milliarder på tv-overførte kamper i Kina og vil ikke kritisere kommunistregimet. Men de nøler ikke med å hudflette USA. Dermed stiller de seg laglig til for hogg, og Trump nøler ikke med å anklage dem for hykleri.

Hollywood har havnet i samme fella. Kineserne kjøper seg inn i studioene og vil diktere innholdet, fordi inntjeningen i Kina betyr mer og mer. Kina nøler ikke med å bruke sin økonomiske makt.

Trump unnlot heller ikke å kritiserer mediene for å sensurere all diskusjon om valgsvindel. Velgerne har ikke glemt at de ble snytt for seieren, sier Trump.

«Sadly,» he continued, «there was a massive fraud in the 2020 Presidential Election, and many very angry people understand that. With each passing day, and unfortunately for the Radical Left CRAZIES, more and more facts are coming out.

Det finnes en sammenheng mellom Demokratenes agitasjon mot valgloven og valget 3. november. Biden hevder at Georgias nye lov nekter velgere i kø å få vann eller mat. Dette er ikke sant. Det er partienes representanter som blir nektet, da det vil kunne utgjøre påvirkning. Andre må gjerne gi velgerne vann eller mat. Biden har også feilaktig sagt at stemmelokalene stenger kl. 17.00, når arbeidsfolk slutter.

Hvorfor er Biden så opptatt av å forsvare mangel på regler, noe som gjør det lett å svindle? Fordi han selv ble valgt ved hjelp av svindel, vil Trump-velgere svare. De ser et mønster.

Demokratene er imot ID for å stemme. Men publikum må vise ID for å hente billetter til idrettsarrangementer. Hvor er logikken?

OutKick founder and Fox Sports Radio host Clay Travis called the decision «simply pathetic» before blasting it in a series of tweets.

«This is the worst decision baseball has made since the [1994] strike,» Travis wrote. «You need an ID to pick up tickets to attend a baseball game. Or to get a beer inside once you’re there. But MLB is moving the all star game because you need an ID to vote? This is pure insanity.»

Trump calls for MLB boycott, warns ‘woke’ corporations after All-Star Game pullout

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.