Nytt

Riksadvokat i Connecticut og spesialetterforsker for Russia collusion-etterforskningen, John Durham, trekker seg fra stillingen 28. februar, meldte justisdepartementet fredag. Durham ble utnevnt til spesialetterforsker av William Barr i oktober.

Det ble allment antatt at det var for å beskytte ham mot politisk inngripen fra en ny administrasjon. Durham etterforsket mange av dem som nå bekler høye stillinger i Biden-administsrasjonen, inklusive Biden selv.

Men det er også lansert en annen teori: Durham ble spesialetterforsker for at materialet han jobbet med kunne bli båndlagt slik at ikke Trump kunne frigi det.

Det er en mer snedig forklaring. Durhams avgang styrker ikke akkurat tilliten til ham eller systemet. Man trodde at Durham kom til å rydde opp uten å ta hensyn. Selv Barre antydet flere ganger at rapporten ville komme i god tid før valget.

Men det drøyet og Barr trakk seg unna. Han og Durhan dro sammen til Italia for å ha samtaler om Italis roller i «framingen» av Trump-medarbeidere som George Stephanopoulos. Barr antydet flere ganger at avsløringer var på vei.

Når det kom til stykket kastet de inn håndkleet og gikk sin vei. Barr vet godt at Trumps velgere oppfatter at USA ikke lenger bygger på likhet for loven.

Først Russia collusion og deretter mistanken om systematisk valgrigging.

Håndteringen av Russia collusion har styrket mistanken om at heller ikke valget gikk riktig for seg. Det vet Barr utmerket godt. Likevel gjorde han ingenting med det.

 

WE GOT SCAMMED! … BREAKING: John Durham Resigns – Effective February 28th — Before Biden AG Takes Office