Helt siden George Orwell skrev 1984 har romanen blitt brukt som standard for samfunnsutviklingen, akkurat som Franz Kafkas Prosessen. Når har vi nådd tilstander som minner om 1984? Da internett gikk over fra å være et revolusjonerende verktøy for åpenhet til å bli et verktøy for overvåking og kontroll, skjedde noe. Med fremveksten av Big Tech er makten blitt manifest og nå bruker de den uten å skamme seg. For to år siden var det outsidere som Tommy Robinson som ble rammet. Nå er det USAs president som mister retten til å ytre seg, og han er ikke alene. Epoch Times og katolske Lifesitenews.com er nylig demonetized av YouTube. Den tendensen vi har sett en stund eskalerer.

I samme retning går Facebook som nå utestenger folk som vil diskutere om coronaviruset er menneskeskapt. Facebook strekker en hånd ut til Kina.

I dagens sending tar Tucker Carlson for seg hva som virkelig skjedde i Kongressen 6. januar. Han tegner et helt annet bilde enn det som kommer frem i norske medier, som slavisk følger Demokratene. Det døde fire mennesker den dagen, men bare en ble drept, av en politimann. En kongressmann omfavnet politimannen som skjøt og kalte ham en helt. En helt som skyter en ubevæpnet?

Retorikken har gått av skinnene. Hvorfor lyver de spør Tucker? Politimannen Brian Sicknick ble ifølge mediene slått ihjel med et brannapparat. Det stemmer ikke. Sicknick snakket med broren sin da det hele var over og var ikke synderlig skadet. Hva han døde av dagen etter er det ingen som vet. Han ble i all hast obdusert og kremert.

Les våre artikler og se sendingen som premierer på YouTube og Rumble kl 22:30. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂