Avstanden mellom rikspolitikerne og den vanlige mann og kvinne ser ut til å øke. På en kveld der alle medier er opptatte av hvorfor Siv Jensen går av akkurat i dag, så kan det kanskje ha sammenheng med at Frp ikke lenger oppleves som «partiet for folk flest», at de rett og slett mangler sunn fornuft.

Dagsorden har ikke svaret på det, for sendingen ble spilt inn før Jensen annonserte sin avgang. Men Hans Rustad og Geir Furuseth serverer som vanlig en variert blanding av nyheter og analyser. Og sunn fornuft, det kan de by på!

Les våre artikler og se sendingen som premierer på YouTube og Rumble kl 21. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.