Vi tutes ørene fulle av historier om rasisme, men den går bare én vei. Det kommer nok som et sjokk på mange, men det finnes ikke noe som heter «omvendt rasisme» eller rasisme mot nordmenn. Den finnes per definisjon ikke. Folk flest vil forstå at dette er hakkende galt.

Piers Morgan fikk merke at woke- og cancel-kulturen er blottet for tvisyn og humor. Han sa han ikke trodde på det Meghan Markle sa. For dét har han mottatt 40.000 klager, og medietilsynet Ofcom har satt ham under etterforskning.

Morgan gadd ikke høre sin kollega Alex Beresford lekse opp om hvor ille han var på direkte-tv, og etter en stund reiste han seg og forlot studio med ordene: – Dette gidder jeg ikke.

Journalister i USA kaller ham  «Another day, another racist old white man using his privilege to throw tantrums on TV.»

Men faktum er at Morgan sa det mange briter tenker og føler: Meghan er uspiselig.

Men det er ikke de som lager reglene:

Morgan drew more than 40,000 complaints after saying he didn’t «believe a word» of Markle’s claims of Royal Family racism and bullying in an interview Sunday alongside husband Prince Harry. That prompted an investigation of Morgan by the United Kingdom’s «Ofcom,» or Office of Communications, under its «harm and offense rules.»

Men mye tyder på at vinden har snudd. Woke-menneskene har presset sunn fornuft så lenge at den har våknet og overvunnet frykten, nå som det også er lys i enden av covid-tunnelen.

Men utlendinger vet å bruke rasismen til å skaffe seg fordeler. Hvis man ønsket å lage motsetninger mellom grupper, er det å gjøre den ene part til offer, et velegnet middel.

Nordmenn kan ikke finne seg i at det å stå opp for egen kulturarv, defineres som rasisme.

På Dombås tente en somalier på en kirke som gjengjeldelse for at Lars Thorsen brente en koran i Kristiansand. Han syntes det ikke helt nådde opp til islams hellige bok, men fikk duge i mangel av noe bedre. Skaden ble på 35 millioner. Heldigvis klarte han ikke tenne på Sel kirke.

Lokalavisene beskyttet mannen og skrev at han var en lokal innbygger. De visste bedre.

Da han vel var arrestert og saken skulle opp, fikk han et akutt anfall av psykose. Dette var høsten 2020. Men i november tilsto han for psykiateren at det hele hadde vært skuespill. Norske leger og dommere lar tvilen komme pasienten/tiltalte til gode. Slik er grunnforutsetningen. Vekta er tippet i nordmenns disfavør.

Det sier seg selv at dette er helt uholdbart og forgifter samfunnet.

Vi må forlange samme lov for alle.

Se våre daglige sendinger på YouTube og Rumble. Dagsorden har premiere kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider,  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her kl. 21.00:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.