To menn, Elie Khater (32) og George Pierre Tantos (39) er tiltalt for å ha sprayet politimannen Brian Sicknick og flere av hans kolleger med en kjemisk substans ved Kongressen 6. januar. Men de er ikke tiltalt for at han døde dagen etter. Obduksjonen er ennå ikke frigitt.

But the suspects have not been charged with homicide, and prosecutors so far have not implicated anyone directly in causing Sicknick’s demise, as an official cause of death remains pending

 

Mediene rapporterte unisont at han ble slått ihjel med et brannapparat inne i Kongressbygningen, men måtte senere gå tilbake på det. Sicknick snakket med broren sin dagen etter, den 7. hvor han senere døde. Dødsårsaken er ukjent.

Demokratene kapitaliserte på Sicknicks død. Han ble lagt på lit de parade og den Demokratiske eliten defilerte forbi.

Kun en person ble drept inn i Kongressen og det var Ashlit Babbitt som ble skutt av en politimann. Heller ikke her er omstendighetene klare og navnet på den som skjøt er ikke frigitt.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.