Vi har lykkes med å laste ned en ny kopi av Rudy Giulianis Common Sense Episode 101, etter at den første vi så i natt ble slettet etter bare fire timer. Dette er den nye medievirkeligheten: Det som strider mot Big Tech og Bidens versjon, skal ikke komme frem. Prøv bare å trekke noen linjer fremover, hvis dette får lov å utvikle seg.

Rudy er bestefaderlig og trekker på årene, og øyenvitnene han trekker frem, er hverdagsmennesker. Det er derfor det virker overbevisende.

De forteller hver for seg at de overhørte folk som snakket på walkie-talkie om hvordan de skulle angripe Capitol Hill. De tilhørte Antifa. Det mest uhyggelige er vitnet som forteller at delstatspolitiet eskorterte fire busser med Antifa helt fram til toget.

Giuliani er ikke i tvil om at angrepet var planlagt i lang tid på forhånd. Det ville helt opplagt dra med seg noen ekte Trump-supportere, og dermed ville skaden være skjedd.

Den vreden Biden legger for dagen når han kaller dem «domestic terrorists» og «thugs» er forenlig med en person som avreagerer sin egen skyldfølelse.

Bidens aggresjon mot Trump karakteriserer en mann med mye dårlig samvittighet.

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her!