Trumps advokat Rudy Giuliani (t.h.) formidler at søksmålet i Michigan blir trukket. Her ved en tilstelning i New Jersey sammen med presidenten i august i år. Foto: AP Photo / Susan Walsh / NTB

Vi fikk det vi ønsket; folket kan være trygge på at alle lovlige stemmer er registrert og alle ulovlige stemmer forkastet, sier Trumps advokat Rudy Giuliani i en uttalelse. Dermed trekker Trump søksmålet i Michigan.

Trumps advokat Rudy Giuliani er tydelig på at det ikke er behov for noe søksmål i Michigan etter at alle stemmene er talt opp.  Det skriver nyhetsbyrået Reuters torsdag kveld. Byrået gjengir Giulianis uttalelse:

«This morning we are withdrawing our lawsuit in Michigan as a direct result of achieving the relief we sought: to stop the election in Wayne County from being prematurely certified before residents can be assured that every legal vote has been counted and every illegal vote has not been counted.»

Giuliani bekrefter med dette at intensjonen bak søksmålet var å forsikre seg om at Biden ikke ble utpekt som valgvinner før alle stemmer var registrert og kontrollert. Slik kan folk være trygge på valgresultatet, presiserer Giuliani.

 

Få opplyste venner. Gi dem julegaver fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂