En dårlig dag for Trump. En svoren fiende, Tony Emmer, vant nominasjonskampen om å bli Speaker of the House. Emmer representerer Unapartiet som hater Trump og Maga over alt. Demokratene kan komme til å stemme for ham. Kevin McCarthy er for Emmer. Frontene blir tydeligere.

Emmer vil lose gjennom den store pakken på 100 milliarder dollar som gir 60 milliarder til Ukraina. Det er Biden-regimets ene store sak, viktigere enn Israel. Motstanden mot mer penger til Ukraina er nå så stor, også i Kongressen, at Biden smører saken ved å koble den til Israel.

I Georgia snudde advokat Jenna Ellis 180 grader og tilsto at hun hadde tatt feil da hun forsvarte Trumps sak etter valget. Hun hadde stolt på informasjonen hun hadde fått av andre mer erfarne advokater, dvs Rudy Giuliani. Det angret hun på nå. Hun ba om unnskyldning og tilsto at hun hadde forbrutt seg mot god advokatpraksis.

Hennes «tilståelse» ble oppfattet som forræderi av Trump-leiren. Da Ellis ble tiltalt i august sa hun at tiltalen var et misbruk av lov og rett.

“This is criminalizing the practice of law, and this is something that every American, regardless of whether you are pro-Trump, against Trump, love him, hate him, Democrat, Republican, anything – this is all about standing firm for not only the U.S. Constitution and the fundamental right in America to petition the government for redress,” she said.

Ellis har helt til det siste samlet inn penger til å føre sak for og hun har fått inn over 200.00 dollar. Disse pengene bør hun betale tilbake, sier kritikere.

Hun viste til sin kristne tro i åpningsstatementet som påla henne å snakke sant. Det gikk ikke helt hjem hos Trump-leiren. De opplevde at hun svek dem.

https://www.breitbart.com/politics/2023/10/24/the-ranked-choice-speaker-designate-tom-emmer-faces-uphill-climb-for-floor-votes-after-finally-winning-nomination-on-fifth-ballot/

https://www.breitbart.com/2020-election/2023/10/24/after-plea-deal-jenna-ellis-faces-calls-to-return-216k-raised-for-defense/

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.