Demokratene og Joe Biden erter på seg Republikanerne i forsøket på å tvinge gjennom 80 milliarder dollar til Ukraina, og samtidig unngå finansiering av grensekontroll i sør. Biden mener grensen er småtteri som skygger for USA sikkerhetspolitiske rolle.

-Sesongmessige svingninger, kalt Biden det da trafikken eksploderte i 2021. USA er ved å ovesvømmes. Demokratiske byer som erklærte seg fristeder for illegale har for lengst fått nok. Men strømmen bare øker.

Kontrasten til bekymringen for Ukrainas suverenitet vs. USAs er så stor at folk for lengst har reagert. Biden vil forsvare et annet land koste hva de koste vil, men ikke USA.

Flertallsleder i Senatet Chuck Schumer sa at hvis ikke Ukraina får pengene kan russiske stridsvogner komme til å rulle mot Berlin.

Republikanerne ønsker i det minste å stille grensekontroll som betingelse for enda en superpakke til Ukraina som allerede har fått 108 milliarder dollar. Men grensekontroll ble tatt ut av bevilgningen. Det provoserte.

Demokratene og Biden har ikke publikum med seg.

Many polls show that Biden’s economic strategy of Extraction Migration has broken public support for migration. For example, a recent poll shows that a majority of the Jewish community in New York said that migration is more of a burden than a benefit.

Det kom 12.000 migranter over grensen på en dag sist uke. I sum overgår migrantstrømmen antall fødsler og forandrer Amerikas karakter for evig tid. Demokratene vil gi disse titalls millioner stemmerett. Da vil det ikke lenger være mulig for Republikanerne å vinne flertall.

Det sies at migrantene får et debetkort hvor det står 5.000 dollar. De kan velge å reise dit de vil. Mange amerikanere sliter. De opplever at de blir annenklasses borgere i sitt eget land.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/12/06/joe-biden-republican-petty-border-politics-block-ukraine-deal/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.