Redaktør for Document Hans Rustad trues nå med å bli kastet ut av Norsk Redaktørforening. I kveldens utgave av Dagsorden svarer Rustad.  Foto: Doc-TV

Seierssikre Demokrater i USA har begynt sitt korstog: «Purge & Punish» – rensk og straff. Noe lignende er i ferd med å vokse frem her til lands også. Alle som har støttet Donald Trump, skal nå settes til veggs, helst med spiker, og nåde den som ikke bekjenner sin synd, helst i sosiale medier.

Etter onsdagens demonstrasjoner og tap av menneskeliv i Washington DC, har et nær samstemmig presse- og politikerkorps i Norge endelig sett sannhetens lys åpenbare seg. De har endelig fått «bevis» for at Donald J. Trump er en fare for menneskeheten, en kuppmaker og en vantro i det globale presteskapets kirke.

Redaktørforeningen skal vurdere å ekskludere Document

Vi liker ikke så godt å skryte av oss selv, men Hans Rustad og Document har faktisk, i over fire år, vært Norges kanskje viktigste lyttepost i forhold til hvordan demokratiet i USA har blitt systematisk uthulet av udemokratiske krefter.

Å unnlate å rapportere om dette ville være å svikte våre journalistiske prinsipper.

Straff én for å oppdra 74 millioner

Vi har intet behov for å skrifte, vi er ikke syndere og ei heller predikanter!

Se Dagsorden, på Rumble, på YouTube, eller litt senere på Facebook. Sendingene kan også høresPodBean.

 

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.