Stillbilde fra DocTV. Foto: Document

Bidens medie-orkester spiller sine anti-Trump marsjer og merker ikke selv hvor surt det lyder for folk som har nysgjerrighet og samvittighet i behold. Men det såkalte mangfoldet i pressen skjuler et voksende enfold, enten det gjelder cybersikkerhet i amerikanske valg, eller tro og tvil i norske, kristne miljøer.

Hvorfor må det en kinesisk, dissident-eid, internasjonal avis som Epoch Times til for å finne ut at de selskapene som har levert programvare og stemmemaskiner til flere delstater i USA, selskapene Dominion og Smartmatic, sitter i rådet som sist torsdag friskmeldte det amerikanske valget for alt som heter fusk og fanteri?

Trump sparker sikkerhetssjef som slapp Dominion og Smartmatic inn i varmen

Og hvorfor i all verden er det så om å gjøre for landets største mediebedrift – det nasjonale flaggskipet NRK, som i årtier samlet folk ved radio- og TV-apparatene i folkeopplysningens tjeneste – å lage dokumentarer om små kristne menigheter som ikke akkurat truer landets sikkerhet på noen som helst måte?

Er Norge som et Helge Ingstad på stø kurs mot grunnstøting, slik den politiske eliten og de ensrettede medieklonene stevner frem?

Geir Furuseth og Hans Rustad filosoferer litt rundt denne problemstillingen i dagens sending. De er inne på tanken om at Document og Dagsorden er som en liten livbåt å regne. Følg med på ferden!

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.