Det er ikke slik at man straffes direkte for sine ytringer i Norge, men det finnes andre måter å undergrave ytringsfriheten på. Et slikt eksempel er hva som utspiller seg i og rundt voldtektssaken som nå pågår i Oslo tingrett. Dette er et av temaene i dagens sending, der programlederne slår fast at Document ikke har til hensikt å tute med ulvene.

Document tvunget til å trekke sak om gruppevoldtekt

Der norsk presse synes besatt av en motvilje mot å bringe nyheter som kan sette deres eget politisk betingede narrativ i tvil, er Hans Rustad og Geir Furuseth ikke i tvil om at norsk presses unnfallenhet henger nøye sammen med hva som har skjedd og som fortsatt skjer i USA.

Der bruker Big Tech og den nye administrasjonen, sammen med Liz Cheney (R-Wyoming) og andre som gjerne omtales som ‘republikanere-bare-i-navnet’ (RINO) nå alle midler for å hindre at den amerikanske offentligheten får tilgang på nyheter de ikke liker. President Trump forbød aldri et nettsted eller en fjernsynskanal. Tvert imot tjente Big Tech og mange mediehus store penger på at han ofte påtalte deres dekning for å være «fake news».

Les våre artikler og se sendingen som premierer på YouTube og Rumble kl 21. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

Les også

-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂