(Oppdatering: YouTube gav oss strike #2 for kveldens sending! Se den kun på Rumble og se hva de får seg til å tie om. De tier om viktige advarsler som omhandler valg med mulig død til følge. Det er altså ikke lov til å stille spørsmål ved om keiseren er naken. Gå til Rumble og se sendingene her på Document.no hver kveld kl. 21.00. Takk for deres støtte. Vi er en folkebevegelse mot sensur og mot fascisme.

Mvh Dan)

Det har oppstått splittelse mellom WHO og Big Tech. Facebook har brukt WHO som autoritativ inntil for få dager siden, da WHO gikk ut og sa at vaksinering av barn ikke var tilrådelig. Det fant Big Tech utålelig, og vips var WHO kastet på dør. De som postet WHOs anbefalinger, ble utestengt.

Det er en oppsiktsvekkende, dramatisk utvikling, men den kommenteres ikke i mediene. Hvordan kan Facebook sette seg over WHO etter å ha brukt dem i over et år? Burde det ikke utløse et forklaringsproblem? Igjen ser vi at Big Tech er egenrådige og gjør hva de vil i et spørsmål som angår barns helse.

Den andre store helseorganisasjonen som endret syn, var Center for Disease Control, som advarte mot at vaksine kan gi hjerteinflammasjon for yngre mennesker. I det minste er dette rapportert av NTB.

Men denne uken het det i NRKs morgensending at «vaksine betyr frihet» og at barna hadde gjort så store oppofrelser at de «fortjente å komme først i vaksinekøen».

Camilla Stoltenberg og Høie forteller oss at Norge ligger på topp i vaksinedekning og at en score på over 90 prosent, slik det ligger an til, gjør Norge unikt.

Stoltenberg og Høie vet at folk liker å bli strøket med hårene. Men hvordan kan de tro at det skal gå godt? Satser de på at nordmenn aldri kommer til å høre om dr. Malone? Eller alle flip-flops WHO har gjort? Tror de at det skal stå igjen én sannhet når dette er over? Sannheten til Erna, Angela, Macron, Biden, Big Tech og Big Pharma, som nesten overlapper med Kinas?

Har de ikke fått med seg at Anthony Fauci er på vei ned og at alle som har støttet gain-of-function-forskning, risikerer å lide samme skjebne?

Pandemien setter dype spor, og folk vil ha svar.

Videoen på Rumble er klar fra kl. 20.30 i kveld på Rumble. Mens dere venter kan dere abonnere på Doc TV-kanalen på Rumble: https://rumble.com/DocTV.

Gi Rumble den oppmerksomheten de fortjener som eneste plattform til nå som ikke har sensurert oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂