Olavsfestivalen inviterte i 2016 innvandrere i Trondheim til konsert med muslimske artister i Erkebispegården. De fikk blant annet høre religiøs islamsk musikk med Noureddine Khourchid and the whirling dervishes of Damascus in Syria. Som hyllet Allah med den kristne nasjonalhelligdommen Nidarosdomen som bakgrunnskulisse. Foto: Bente Haarstad.

En undersøkelse gjort på halal-slakterier i EU i februar i år viste at de beste slakterne brukte tre snitt på å kutte strupen på store dyr, mens de dårligste trengte 27 snitt. Uten bedøvelse. Halal-påbudet i islam har imidlertid større implikasjoner enn å plage dyr for absurde grunner: Halal er den viktigste faktoren for å splitte muslimer fra vantro. Halal er Muhammeds viktigste faktor for segregering og oss-og-dem-holdninger. Helt ned i barnehagealder.

Islam er ikke en religion i vanlig forstand

Islam er et komplett politisk samfunnssystem fra 600-tallets usiviliserte mørke, skapt av menn, for menn, til menns velbehag, og hvor alle fordeler tilfaller menn, også etter at livet er over. Denne angivelig gudegitte overtroen ble gitt navnet «underkastelse» av menn, og dét alene burde være nok til å vende islam ryggen – for underkastelse tilfører ikke menneskeheten noe av verdi. Og siden manneguden Allah er uten nåde og tilgivelse, og åndelighet er nesten fraværende i islam, er islam helt besatt av regler. Regler for ALT!

Islam er en kontrollmaskin smekkfull av regler for absolutt alle sider av livet, fra vugge til grav, og med dødsstraff for å forlate troen på toppen. Det alene burde få alle fornuftige, frie mennesker til å avvise islam. Islams regelrytteri gjør i praksis «integrering» umulig, for ingen slipper unna islams totalitære kontrollregime. Islam kontrollerer:

• Samfunnet og politikken gjennom sharia

• Individet gjennom religiøst gruppepress

• Friheten gjennom voldskapital

• Økonomien gjennom forbudet mot renter

• Kvinner gjennom kleskoder

• Frihet, fremgang og kritikk gjennom Koranen

• Barnas hjerne gjennom koranskoler

• Barnas kjønnsorgan gjennom omskjæring og skam

• Seksualiteten gjennom ærbarhet og æresdrap

• Og alle muslimers mage gjennom halalmat

For alle som er opptatt av «integrering» og fellesskap, bør altså islams regelrytteri være et problem, for islam forbyr i praksis muslimer å «integrere» seg. For å stoppe islams makt gjennom å segregere troende/vantro, må man bryte denne altomfattende kontrollkjeden. Og av alle disse kontrollfunksjonene er halalmat den mest omfattende, selv om den virker ganske harmløs. Halalmat skaper nemlig «oss og dem»-holdninger allerede i barnehagen.

Islam følger Muhammeds metode:

Islam vokser ved at den trenger seg på andre kulturer og folk, brøyter seg vei inn i hverdagen til andre, og tar stadig mer plass i samfunn hvor islam før ikke fantes: Selv om barn fra forskjellige kulturer besøker og leker fint med hverandre, er det altfor ofte halal som sørger for å bryte idyllen:

Serverer du helt normal, sunn norsk middag med en liten muslimsk lekekamerat ved bordet, så får du som voksen to valg: Enten se på at den sultne lille middagsgjesten ser på at andre spiser – med triste øyne. Eller følge islams påbud og gi den lille middagsgjesten halalmat. Det beste og enkleste er naturligvis at hele familien spiser halal. Da blir det koselig.

De fleste foreldre underkaster seg dette med et skuldertrekk. Hva så? De glemmer at halal ikke skyldes en farlig allergi: Innvandrerbarn blir ikke syke av skinkesteik (slik mange muslimske barn tror). Barna er religiøst indoktrinert og fungerer som politisk plog. Derfor bør ikke norske foreldre anerkjenne halal. Og det bør ikke myndighetene heller. Halal er ikke harmløst. Det er samfunnsskadelig.

Mat splitter barn allerede i barnehagen, og islam har skylden for det 

Skal vi leve sammen, og fungere i det som optimistisk kalles «flerkultur», kan vi ikke la mat splitte oss. Og vi kan ikke la islam sette agendaen for hva vi skal spise. Det har islam ingen rett til. Skal man bo i Norge, må man heller legge fra seg absurde religiøse tvangstanker fra gamlelandet, adoptere lokal folkeskikk og lære barna sine lokal folkeskikk:

Norsk mat er nemlig ikke farlig. Den er ikke æsj, og alle tåler den. Lær barna å spise det de blir servert. Norske barn kan spise halal når de er på besøk i muslimske hjem, men da får jammen muslimske barn pent spise norsk mat når de kommer på besøk i norske hjem. OK? Ellers blir jo «integreringen» og «fellesskapet» politikerne snakker om, bare meningsløst babbel.

Svenske matbutikker er nå totalt segregert

Svenske supermarkeder har nå egne frysedisker merket «halal». Snart kommer dette til Norge. Hvorfor sosialistene (som ellers opptrer som politi for all «oss-og-dem-tekning») aksepterer dette, er helt uforståelig: Integrering starter med at vi kan dele et måltid. Halal hindrer det, derfor trenger Norge et forbud mot import, merking, annonsering og salg av halal-mat.

Et slikt forbud vil bryte maktkjeden til islamistene og islams mørkemenn i moskeene, men islams talsmenn i Norge sier jo at muslimer elsker Norge og vil være en del av det norske, så hvor er problemet? Sant: Et halal-forbud vil gjøre det vanskelige for islamske fundamentalister å bo her. Det vil også gjøre det vanskeligere for islamister å kontrollere mer sekulære muslimer som gir blaffen i alle reglene, men dette bør jo bare gjøre alle de innvandringsvennlige glade? Hvis noen har et bedre forslag for «integrering», så kom med det!

Halal splitter oss stadig mer, og det finnes ingen rasjonelle grunner for å la det bli en normal i et sekulært land. Skal vi leve sammen, må vi kunne spise sammen. Utdatert overtro fra oldtiden skal nemlig ikke bestemme hva vi spiser i et moderne, sekulært land. Si stopp. Det er nok islam for lengst – og nok dyreplageri også. Dette må vel selv islamofile sosialister være enig i?

Lær alt om klimasaken. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.