Det er fem år siden terroren i Paris – terrorhandlinger som tok 130 menneskeliv. Hvor står vi i dag? Det mest rystende er bildet av drepte inne på Bataclan.

Fredag 13. november 2015 ble en svært mørk dag i Frankrikes og Europas historie da Paris ble rammet av flere terrorangrep. I løpet av tre timer slo islamistiske terrorister til seks forskjellige steder i og utenfor den franske hovedstaden. Stedene som ble angrepet, symboliserte det vestlige, sekulære livet; kaffeer, restauranter, et konsertlokale og fotballarenaen Stade de France. 130 mennesker ble drept og 351 mennesker såret i terrorhandlingene som IS senere tok på seg ansvaret for.  

Vi skriver 2020, og terrorangrepene mot sivile i Frankrike er ikke over. Læreren Samuel Paty ble halshugget tidligere i høst, han hadde vist karikaturer av Muhammed da han underviste elevene sine i ytringsfrihet. Uskyldige i en kirke i Nice ble senere angrepet, også der ble en kvinne som hadde søkt til kirkerommet halshugget. 

I Norge ser politikere og myndigheter fortsatt en annen vei, og har i stedet lagt seg på en identitetspolitisk linje der nærmest enhver form for kritikk av både religionen islam og muslimer nå er definert som hat og rasisme. I høst lanserte regjeringen en handlingsplan mot muslimhat, mens hva som blir formidlet på innsiden av de vel 200 moskeene og koranskoler i Norge, er en godt bevart hemmelighet. Rights.no hadde en meget god artikkel denne uken der de oppsummerte hvilke hatefulle personer som er tett knyttet til en av de større moskeene i Oslo, Tawfiiq-moskeen på Grønland i Oslo – og hvor mange barn som ukentlig deltar på koranskole i bare denne moskeen. 

Når da politikere, langs hele spekteret så nær som FrP, stadig langer ut mot HRS og kaller dem «en hatefull og rasistisk blogg», sier de samtidig at det HRS skriver, ikke står til troende og ikke handler om rasisme eller hatefulle ytringer. Betyr det at de ikke er bekymret for det som skjer i disse moskeene og koranskolene? Mener de faktisk at det er greit å indoktrinere små barn med hatefulle koranvers som gjør at de ser på mange av sine medmennesker med et foraktfullt blikk? De blir lært opp til å hate det som er annerledes og ikke minst det som er norsk og vestlig. Er det greit? 

I stedet lar de stadig flere politikere som åpenbart er konservative og rettroende muslimer få plass langt opp på listene til Stortinget. Politikere som Marian Hussein fra SV, som ikke blir stilt viktige spørsmål om hvordan de vil ta stilling til saker som aktive muslimer kan oppleve som kontroversielle i forhold til troen. Politikere som aldri tar oppgjør med det som skjer eller blir sagt i disse moskeene, men derimot stadig snakker om rasismen fra nordmenn mot innvandrere, mennesker som har fått komme til vårt land og ta del i akkurat de samme godene som oss andre – ja, som vi har brukt (og bruker) milliarder av kroner på å integrere og tilby et godt liv på lik linje med oss selv. 

Korona-situasjonen har avdekket at den såkalte integreringen og det flerkulturelle samfunnet ikke fungerer godt. Enkelte innvandrergrupper har en voldsom overrepresentasjon både i antallet smittede og innlagte på sykehus. FHI har selv publisert statistikk på egen nettside som viser at det i den første bølgen var somaliere som toppet listen, og nå i høst har de med bakgrunn fra Pakistan tatt ledelsen. Det er interessant å merke seg at vi fortsatt snakker om «pakistansk bakgrunn» eller «med bakgrunn fra Pakistan», ettersom de første innvandrerne fra dette landet kom til Norge for over 50 år siden. Flere generasjoner er født og oppvokst i Norge, men svært få gifter seg ut av egen gruppe, mange gifter seg med relativt nære slektninger fra opprinnelseslandet – noe som bidrar til mangelfull integrering. Helseminister Høie og hans rådgivere er imidlertid lite interessert i å snakke om dette, for det kan stigmatisere visse innvandrergrupper, må vite. 

Slik har det vært i alle sammenhenger, og fortsatt er politikerne ganske tause både om gjengkriminalitet, vold og ran som særlig rammer majoritetsbefolkningen, klansamfunnet og manglende ekteskap på tvers av grupper, noe som vil bidra nettopp til at Norge får en enda sterkere klanstruktur på sikt. 

Det tar som kjent lang tid å bygge opp og kort tid å rasere et byggverk. Byggverket Norge står på skuldrene til våre forfedre og tidligere generasjoner, og det er vår plikt å sørge for at også framtidige generasjoner får nyte godt av dette. Religionen islam er ikke en del av dette byggverket, slik den blir praktisert og utnyttet som maktmiddel, ikke bare i store deler av den muslimske verden, men og også vesten. En lovreligion som har tatt plass helt opp i FN, som nå nærmest forkynner at denne religionen og dens følgere er så hellige at de ikke kan kritiseres. 

Svenske imamer. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.