Trump lander på Orly for å feire hundre år siden avslutningen på første verdenskrig og blir møtt av ambassadør Jamie D. McCourt. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix

Den tidligere ambasssadøren til Frankrike Jamie McCourt sa mandag til Breitbart at hun kan avkrefte storyen i Atlantic om at Trump kalte de døde amerikanske soldatene fra første verdenskrig for «tapere» det ikke var verdt å besøke.

McCourt ble den 15 som on the record sier Atlantic tar feil. Men det forhindret ikke Joe Biden å gjenta historien.

Inntrykket fester seg at Bidens kandidater står så svakt at han må stive seg opp på løgner.

Hvis Trump skulle sagt noe så hårreisende om falne soldater ville det ikke vært mulig å dysse ned historien. Den ville vokst.

Tilsvarende: Hvis det viser seg at historien er konstruert, slår den tilbake på avsender. Så dypt er Atlantic og anti-Trump-mediene villig til å synke.

“Needless to say, I never spoke to the Atlantic, and I can’t imagine who would,” McCourt told Breitbart News. “In my presence, POTUS has NEVER denigrated any member of the U.S. military or anyone in service to our country. And he certainly did not that day, either. Let me add, he was devastated to not be able to go to the cemetery at Belleau Wood. In fact, the next day, he attended and spoke at the ceremony in Suresnes in the pouring rain.”

En annen som sto frem og avkreftet storyen var visestabssjef Zach Fuentes. Han var til stede da beslutningen ble tatt om avlyse turen til gravlunden. Fuentes sier at hvis Trump hadde sagt noe slikt ville US Marine-general John Kelly aldri tilgitt ham. Det ligger 1.800 USA Marines på kirkegården.

Atlantic brukte fire anonyme kilder. Andre medier har nå snakket med alle som var til stede og alle avkrefter historien. Hvem var de anonyme kildene?

Demokratene forstår ikke at de fremkaller folks sympati med the underdog. Mediene og Demokratene ha rholdt på helt siden 2016 og gir seg ikke.

Twitter

Twitter lot en video bli stående som fremstiller Trump som desorientert. Videoen var fake og sammenklippet. Twitter utstyrte den med merkelappen «manipulert», men fjernet den ikke.

En meningsmåling viser at økonomien er det som opptar folk mest, deretter følger coronaviruset.

Presidenten undertegnet før helgen en eksekutivordre som gjør slutt på at offentlig ansatte blir tvunget til å gjennom antihvit sensitivitetstrening på skattebetalernes bekostning.

It has come to the President’s attention that Executive Branch agencies have spent millions of taxpayer dollars to date «training» government workers to believe divisive, anti- American propaganda.

For example, according to press reports, employees across the Executive Branch have been required to attend trainings where they are told that «virtually all White people contribute to racism» or where they are required to say that they «benefit from racism.» According to press reports, in some cases these training have further claimed that there is racism embedded in the belief that America is the land of opportunity or the belief that the most qualified person should receive a job.

Føderale etater sender sine ansatte på kurs hvor de lærer å slutte å være «hvite». Samtidig understrekes behovet for kvotering.

Men det mest oppsiktsvekkende ved valgkampen er svarte som avviser Biden og Demokratene.

Biden vekker ingen entusiasme blant unge svarte, sier kommentator på Fox Gianno Caldwell. Grunnen er Bidens lange fartstid. Han står ansvarlig for politikken som ble ført, særlig kriminalpolitikken til Bill Clinton.

“For every African American, especially, young African Americans, we point clearly to the 1994 Crime Bill, which was sponsored by Sen. Joe Biden. One which gave $9.7 billion to build private prisons in our country and provided grants and incentivized states to create what we call the three-strike law,” Caldwell told “Fox & Friends.”

I tillegg kommer noen svært uheldige uttalelser fra Biden opp gjennom årene om svarte. Det siste var at «du er ikke svart his du ikke stemmer på meg». Denne uttalelsen er bare blitt sterkere med tiden. Biden er prototypen på en Demokratisk politiker som snakker ned til svarte og tar dem for gitt.

Den tiden er over.

Opptøyene fortsetter og en ny studie viser at det har vært uro i 48 av de 50 største byene.

 

Princeton University group studies 3 months of Black Lives Matter protests. Intent is to show they are ‘overwhelmingly peaceful.’ But report reveals nearly 570 violent demonstrations–riots–in nearly 220 locations spread all across country. https://t.co/it60GBbTZT pic.twitter.com/Ph8iECyHIf

— Byron York (@ByronYork) September 5, 2020

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.