Skuespilleren Jussie Smollett ble torsdag funnet skyldig i å ha arrangert et angrep på seg selv. To menn utstyrt med Trump-caps overfalt ham og la en løkke rundt halsen hans. Det var et homofobisk, rasistisk angrep, ifølge Smollett. Hendelsen skaket opp hele USA og Demokratene utnyttet det for hva det var verdt. Men det var en hake: Hendelsen var iscenesatt av Smollett selv.

De to som overfalt ham var to nigerianske brødre som var hans personlige trenere. Smollett hadde gitt dem detaljerte instrukser om innkjøp av tau og spray. Det ble funnet skriftlig dokumentasjon.

Men da nyheten sprang var det som å sette fyr på en prvriebrann. Statsadvokat i Chicago, Kim Fox, betalt av George Soros, lar kriminelle gå fri, men hatforbrytelser tar hun alvorlig.

Chicago er en Demokratisk styrt by og har vært i det i uminnelige tider. Hvorfor skulle to Trump-tilhengere overfalle Smollett midt på natten og forsøke å lynsje ham? Politiet i Chicago er også ledet av svarte. Det gjorde derfor ekstra inntrykk da han sto frem og sa de hadde kommet til at hele saken var oppspinn fra ende til annen,  og veldig alvorlig: Smollett hadde forsøkt å piske opp folks følelser. Han hadde utnyttet svartes autentiske lidelser gjennom historien til å iscenesette seg selv for å bli sentrum for oppmerksomheten og piske opp hat mot Trumps tilhengere.

Hele den Demokratiske ledelsen med Biden og Harris i spissen hev seg på.

«What happened today to @JussieSmollett must never be tolerated in this country,» President Joe Biden, tweeted in January of 2019 when he was mulling a presidential run, «We must stand up and demand that we no longer give this hate safe harbor; that homophobia and racism have no place on our streets or in our hearts. We are with you, Jussie.»

Biden bygget hele sin valgkamp på at Trump var rasist og støttet høyreekstreme. Dett

New Jersey Senator Cory Booker, a Democrat who ran for president, also referred to the alleged attack as an attempted «modern day lynching.»

Alle Demokratenes spisskandidater hev seg på. Uten forbehold.

Biden Transportation Secretary Pete Buttigieg took Smollet’s side as well and used the incident to push for hate crime legislation.

«While the struggle for basic hate crime legislation continues here in Indiana, this horrible attack calls all Americans to stand against hatred and violence in all its forms,» the former South Bend, Indiana mayor tweeted.

Fox News har spurt disse politikerne om de etter kjennelsen vil beklage at de gikk så høyt på banen og var så kategoriske. Ingen svarte.

Det samme gjentok seg med Kyle Rittenhouse. Biden kalte ham en hvit supremasist og representant for hvit milits. Da dommen falt og ingenting av dette var blitt bevist. Rittenhouse ble frikjent på alle punkt, sa Biden først at han respekterte dommen, men sendte senere ut en melding om at han var sint og frustrert.

Det samme gjelder for Smollett-saken. For Demokratene er rasisme blitt et våpen de bruker nådeløst. Hele George Floyd-historien ble utnyttet og blåst opp og utnyttet politisk. Amerikanerne reagerer på at rasisme brukes som politisk våpen. Da de under nedlukningen oppdaget at barna ble undervist i kritisk raseteori, startet det et foreldreopprør som foreløpig har resultert i en valgseier for Republikanerne i guvernørvalget i Virginia.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.