USA befinner seg i krig, men Demokratene og Trump-hatende medier tar ikke hensyn til det. De kan ikke forestille seg at deres oppførsel kan ha innvirkning på USAs omdømme og presidentens stilling. Demokratene og Trump-hatende medier mener de står over nasjonen i tradisjonell forstand. De har et mandat fra historien til å drive Resistance. Det er slik autoritære bevegelser begynner. Trump har en kommunikasjon med politi og væpnede styrker. Han har stanset forfallet og rustet opp. Han sa under talen i Minneapolis sist uke at det verste han gjorde var å motta kistene på Dover airport. Det var noe man aldri klarte å venne seg til. Dustin B. Ard (31) ble den 15 amerikanske soldaten som ble drept i Afghanistan så langt i år. Han etterlot seg en gravid kone og en datter. Faren skrev: We received news that we lost our son Dustin in Afganistan. My heart has a hole so big I can hardly stand it. He was the finest young man I have ever known. Not because he was my son but because if the person he is. A great son, brother, father, and husband. He loved his country and was the kind of person we should all be. Son, I Love you and know we will see each other again. I will miss you every day I live without you. Love Dad.

Det er Middle Americas sønner og døtre som har ofret livet og lemmer på slagmarkene i Midtøsten. Ikke elitene på Vest- og Østkysten. Trump vet at han må høre hva disse menneskene føler. De har ofret i tyve år. Det er nok nå.

Nancy Pelosi og Demokratene snakker høyt og lenge om at Trump er en trussel mot nasjonal sikkerhet, og NRK og norske medier etterplaprer slik at det blir opplest og vedtatt. Men nå sier Liz Cheney (R.-Wyo) at det er Demokratenes vedvarende kjør mot presidenten som har pågått så lenge at det svekker USAs omdømme ute i verden og dermed Trumps handlingsrom.

Riksrettssaken er ikke bare et angrep på Trump, det er også et angrep på embetet.

«What the Democrats are doing themselves to try to weaken this president is part of this. It was not an accident that the Turks chose this moment to roll across the border. The Democrats have got to pay very careful attention to the damage they’re doing with the impeachment proceedings,» the chair of the House Republican Conference told “Fox & Friends.”

Det er ikke bare Erdogan som følger skuespillet i Washington. Det samme gjør Putin, Xi Jinping og ayatollaene. De ser om ikke annet at amerikanerne har mer enn nok med seg selv. Det hvite hus har så mange baller i luften at det skal noe til å beholde oversikten.

Demokratene og Trump-hatende medier har ikke samme problem: De anser seg fritatt for alle andre oppgaver. De har kun en: Få avsatt presidenten.
De hadde ikke tid til å vente til velgerne feller dommen i november neste år.

Under Sovjetunionen var kremlologi et fag: Man forsøkte å lese hvem som var på vei opp og hvem som var på vei ut. All journalistikk og diplomati har et element av slik dechiffrering.
Men dagens Washington minner mer om et galehus og det er ingen tvil om hvem som fører an: Demokratene og Trump-hatende medier. Det har vært et sirkus rundt høringene uten sidestykke.

Hva da med presidenten? Han svarer direkte og kontant og gir mange liberalere koleriske anfall. Det utrolige er at mange liberalere hater Trump enda mer i dag enn de gjorde for tre år siden.

De har fortsatt ikke akseptert resultatet av valget i 2016. De representerer en kontrarevolusjon som vil reversere valget. Det snakkes seriøst om å avsette Trump og la Pelosi overta. Stort alvorligere kan det ikke bli. Det er det som kalles et vedvarende stille kupp.

Du har sammensvergelsen mot kandidat Trump og senere presidenten. Nettverket involverte en rekke mennesker og etater.

Men det er en mye større konspirasjon som gjelder undergravingen av presidentens legitimitet. Normalt slutter opposisjonen opp om den valgte lederen, vel vitende om at han eller hun representerer nasjonen. Å svekke lederen er å svekke nasjonen.

Men Demokratene og de Trump-hatende mediene tenker ikke slik. De har for lengst vinket farvel til alt som heter respekt.

At noe skjer i USA som får mennesker til å få Aha-opplevelser er Matt Taibbi et eksempel på. Han er en av redaktørene for det vanligvis venstreorienterte Rolling Stone. Men nå skriver han at Trump er den første presidenten som viser en åpen motsetning mellom sikkerhetsstaten og en folkevalgt leder. De nekter å akseptere ham. Taibbi sier han er fra en del av verden hvor man går til sengs med en president og våkner med en annen. Dette er ikke amerikanerne vant med, men de har slått inn på en vei som minner om et kupp.

My discomfort in the last few years, first with Russiagate and now with Ukrainegate and impeachment, stems from the belief that the people pushing hardest for Trump’s early removal are more dangerous than Trump. Many Americans don’t see this because they’re not used to waking up in a country where you’re not sure who the president will be by nightfall. They don’t understand that this predicament is worse than having a bad president.

The Trump presidency is the first to reveal a full-blown schism between the intelligence community and the White House. Senior figures in the CIA, NSA, FBI and other agencies made an open break from their would-be boss before Trump’s inauguration, commencing a public war of leaks that has not stopped.

I don’t believe most Americans have thought through what a successful campaign to oust Donald Trump would look like. Most casual news consumers can only think of it in terms of Mike Pence becoming president. The real problem would be the precedent of a de facto intelligence community veto over elections, using the lunatic spookworld brand of politics that has dominated the last three years of anti-Trump agitation.

Etter Ukraina-varsleren sprakk sa Trump på et internt møte: -De har erklært oss krig.
Det er ikke vanskelig å finne belegg for det. Under åpningssekvensen av debatten tirsdag gikk de første minuttene med til å skjelle ut presidenten for å være den verste i amerikansk historie: En kriminell, en som kun tenker på å berike seg. At han våger å kritisere Joe Biden og sønnen er uhørt.

Taibbi: Impeaching Trump Would Establish ‘Intelligence Community Veto over Elections’

Da CNNs Anderson Cooper skulle spørre Biden om Ukraina åpnet han med å si at alle påstander om uregelmessigheter og upassende forbindelser er lagt døde. Det var bare for Joe å hamre det inn: -I never, never, never, never discussed Ukraina with my son.

Men Sleepy Joe er så insisterende at effekten blir den motsatte: Han virker ikke troverdig.

Men medienes angrep på Trump og godtroenhet overfor Biden skaper en skjærende kognitiv dissonans, og den er det stadig flere av velgerne som hører.

Norske medier har slavisk fulgt det Trump-hatende sporet helt siden valgkampen. Det er som mediene ikke har forstått at Trump har foretatt noen omlegninger og omprioriteringer som vi bare har sett begynnelsen på. Trump er punktum etter en lang, lang setning som Obama fikk avslutte. En supermakt kan ikke satse på dialog i en globalistisk verden. Da vil den snart bli detronisert.
Trump var USAs siste sjanse. Uten ham hadde USA blitt henvist til å spille annenfiolin overfor Kina.

Nå er trusselen fra Kina ved å gå opp for USA og denne oppvåkningen vil rive mye annet med seg. Trumps tilbaketrekning fra Midtøsten vil i etterklokskapens lys virke mer fornuftig, selv om det skjedde for abrupt.

USA er ferdig med Midtøsten.

Demokratene gjør det stikk motsatte av Trump: Etter Irak-krigen ble det upopulært å være for intervensjoner. Men nå har det snudd. Nå er Demokratene plutselig for militært nærvær i Syria og Afghanistan. 19 års krig er ikke nok.

Foreldre og ektemaker vil ha sønner og døtre hjem.
Vi hører ingen europeiske ledere tilby seg å sende deres sønner og døtre til erstatning for amerikanernes.
Denne utakknemligheten går inn på amerikanerne, og Trump ville ikke vært politiker om han ikke hadde brukt den, men foreløpig på en pen måte. Han kunne vært mye hardere.

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Forhåndsbestill boken her til spesialpris!