AUFere forlater salen i det Trond Giske skal tale under Trøndelag Arbeiderparti fylkesårsmøte på Clarion Hotel og Congress Trondheim den 29. august 2020. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.

Trond Giske brukte sitt innlegg under valgdebatten ved årsmøtet i Trøndelag Ap som et slags avskjedsinnlegg.

– Jeg gledet meg til å sette planene vi hadde lagt, ut i livet. Men jeg lever godt med at det ikke blir slik. Ingen har krav på en ny sjanse. Nå håper jeg dere vil bygge det nye Trøndelag Arbeiderparti, sa Giske.

Flere av AUFs delegater valgte å forlate salen da Giske gikk på talerstolen. Giske valgte å tale i Steinkjer, der det gamle Nord-Trøndelag Arbeiderparti samlet seg, framfor i Trondheim, der hans eget lag holdt til.

– I 37 år har jeg hver dag tenkt på oppgavene mine i AUF eller Arbeiderpartiet. Jeg vet nesten ikke hvem jeg er uten det, sa den tidligere Ap-nestlederen.

Samtidig la Giske til at han skal klare seg godt. Han fikk stående applaus da han forlot talerstolen.

 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.