En person er knivstukket i Drammen. Politiet leter etter gjerningspersonen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En person er knivstukket i Solbergelva i Drammen. Gjerningsmannen er ikke pågrepet, og politiet etterlyser en 35 år gammel mann.
Politiet ble varslet om knivstikkingen klokka 8.44 fredag morgen og rykket umiddelbart ut til stedet med flere patruljer. De fikk raskt kontroll på offeret for knivstikkingen, men gjerningsmannen var forsvunnet fra stedet da politiet kom.

– Politiet er i området med flere patruljer og leter etter en gjerningsmann. Han er ikke å anse som farlig for allmennheten, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter om hendelsen.

– En kvinne i 40-årene ble knivstukket. Kvinnen er ikke alvorlig skadd, men er blitt knivstukket, sier operasjonsleder Erik Gunnerød til Drammens Tidende.

Klokka 10.30 var den mistenkte gjerningsmannen fremdeles ikke pågrepet. Politiet har sendt ut en beskrivelse av vedkommende og bedt dem som skulle se ham, om å kontakte dem.

– Han ca. 35 år, ca. 170 cm høy, mørkeblondt hår, normal kroppsbygning. Er iført mørke arbeidsklær og trolig en gul refleksjakke. Han skal også ha en tatovering ved øret, samt en øredobb, skriver politidistriktet.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.