En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for å ha knivstukket en annen mann i magen. Hendelsen skjedde på Gulskogen i Drammen like før klokka 13 tirsdag.

Politiets innsatsleder Helene Sandquist forteller til Drammens Tidende at de fikk melding om en krangel, at en person var knivstukket og skadd, og at gjerningspersonen hadde løpt fra stedet.

– Ambulansen og vi i politiet var først på stedet. En mann i 20-åra fikk raskt helsehjelp og ble raskt kjørt til sykehuset, sier hun.

Det skal ha vært en relasjon mellom offer og gjerningsmann, så dette er ikke noe folk trenger å bekymre seg for, sier Sandquist.

Knivstikking skjer nå tilnærmet daglig i Norge. Søndag var det knivstikking i Sandefjord. En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter en knivstikking i en leilighet i Sandefjord søndag.

– Den pågrepne mannen er tatt hånd om av helsevesenet, og politiet vil senere vurdere varetektsfengsling, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen i Sørøst politidistrikt til NRK.

To dager tidligere var det knivstikking i Bergen.

Dagen før var det knivstikking på Skøyen, og to dager før dette var det en mann som ble knivstukket flere ganger i Sarpsborg. Noen dager tidligere var det Voss som fikk oppleve konsekvensene av utenforskap og trangboddhet, som medførte nok en knivstikking.

Alt dette har skjedd på noen få dager, og hvis man følger NTB-meldingene bakover så stanser det ikke der.

Kan man snart si at Norge nærmer seg svenske tilstander uten at man blir ansett som en konspirasjonsteoretiker?

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag!

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.