Illustrasjonsfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

To personer ble forsøkt ranet og en person ble knivstukket i Bergen sentrum søndag kveld. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for knivstikkingen.

Først fikk politiet melding om et personran like etter klokken 18, og like etter fikk de en ny melding om at en person var blitt knivstukket like ved.

Det var en ung mann som ble knivstukket. Han var ved bevissthet da politiet kom til stedet og ble kjørt til Haukeland sykehus. Mens de to personene som ble utsatt for ransforsøk, er fysisk uskadd og blir avhørt av politiet i løpet av kvelden.

Klokka 21.32 pågrep politiet en mann i 20-årene i forbindelse med hendelsene i Bergen sentrum. Mannen er siktet for minst ett av forholdene, og pågripelsen foregikk uten dramatikk.

– Han er i alle fall siktet for knivstikkingen. Mye tyder på at han også står bak ransforsøkene, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NTB.

Hun opplyser videre at mannen ble pågrepet på en privat adresse i Bergen sentrum, og at han vil bli avhørt i løpet av kvelden eller morgendagen.

Politiet ønsker fremdeles å komme i kontakt med vitner som kan ha sett hendelsene i området mellom Høyer og Lido-hjørnet ved Torgallmenningen i Bergen sentrum søndag kveld.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.