En mann er sendt til Ullevål sykehus i Oslo etter å ha blitt knivstukket i mageregionen i Kongsberg natt til søndag. Politiet har pågrepet en mann i saken.

Knivstikkingen florerer, og nå leser man om slike hendelser daglig, noen ganger flere ganger om dagen. Ingen gjør noe med årsakene til problemet. Norge nærmer seg sakte men sikkert svenske tilstander.

Skadetilstanden til offeret er ukjent, skriver politiet på Twitter.

Mannen ble først sendt til Drammen sykehus, men i en oppdatering natt til søndag litt før klokken to, opplyser politiet at han er sendt videre til Oslo universitetssykehus Ullevål. Politiet har ikke videre opplysninger om tilstanden til vedkommende.

Politiet opplyser også at en mann i 20-årene, som beskrives som en lokal kjenning, er pågrepet uten dramatikk, mistenkt for knivstikkingen. Mannen ble pågrepet på egen bopel klokken 1.40. (NTB)

Lokal kjenning betyr normalt at det dreier seg om en person som har begått kriminelle handlinger tidligere, men det får vi ingen informasjon om på nåværende tidspunkt.

At offeret er videresendt til Oslo universitetssykehus Ullevål tyder på at det dreier seg om alvorlige skader.

Kongsberg har opplevd tragedier før, i nyere tid.

Les også:

Terror, islam og den ubehagelige dobbelt­standarden

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.