Politiet leter etter tre gjerningsmenn etter at en mann ble knivstukket og ranet i forbindelse med et slagsmål i Oslo sentrum natt til søndag.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken tre, opplyser operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB.

– Meldingen gikk ut på at en mann var knivstukket i Brugata. Han var blitt kjørt til Brugata av en vekter som fant ham. Det viste seg at det hadde vært en slåsskamp, som endte i knivstikkingen, men vi vet ikke hva som har skjedd forut for dette, sier Sylju.

– Vi har ikke fått avhørt fornærmede, og vi vet derfor heller ikke hva slags relasjon det er mellom de involverte, legger hun til. Mannen, som er i 30-årene, ble fraranet noe penger.

Mannen ble kjørt videre til Ullevål sykehus. Like etter klokken seks opplyser politiet på Twitter at mannen er alvorlig skadd, men tilstanden hans er stabil. Sylju sier mannen var våken da han kom til sykehuset.

Ved sekstiden var fortsatt ingen pågrepet. Politiet leter etter tre gjerningsmenn, men har veldig lite informasjon om dem. De beskrives som mørkkledde og lyse i huden. En av dem har langt, svart, krøllete hår.

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!