En mann gjorde et forsøk på å stoppe et ran i Oslo sentrum natt til søndag. Dette måtte han betale dyrt for. Knivstikk og sykehusopphold var resultatet av  innsatsen. Hendelsen etterforskes som drapsforsøk. Gjerningsmennene er ikke norske statsborgere.

– Etter en vurdering av informasjonen som har kommet inn i etterforskningen og skadeomfang, gjør at saken etterforskes som forsøk på drap, sier jourhavende etterforsker ved Grønland politistasjon Jarl Ausland.

——

Det var litt før klokken 04 natt til søndag at det kom melding til operasjonssentralen om at en person var knivstukket i Brugata.

Fornærmede ligger på Ullevål sykehus. Han har blitt operert, er stabil og utenfor livsfare.

Han skal ha gått imellom i en ranssituasjon, og da blitt knivstukket.

—–

– En 19 år gammel mann er pågrepet og siktet i saken. Han vil bli forsøkt avhørt i løpet av dagen. Vedkommende er tidligere kjent av politiet og er ikke norsk statsborger. En annen mann i midten av 20-årene er etterlyst og politiet leter etter ham. Vedkommende er godt kjent av politiet og er ikke norsk statsborger, sier Ausland.

http://dittoslo.no/indre-by/nyheter-indre-by/drapsforsok-i-brugata-1.7821974