En person ble slått og sparket bevisstløs på Grønland T-banestasjon fredag kveld. Politiet søkte etter flere personer som hadde løpt fra stedet. Mannen våknet igjen og ble kjørt på legevakta. Ingen er pågrepet.

Oslopolitiets twitterkonto har noen korte notiser om kveldens tildragelser.

Politiet måtte rykke ut også til en annen T-banestasjon.

På Romsås løp en mann fredag kveld rundt og truet flere personer med kniv. Også politiet ble truet med kniv av mannen, men han slapp kniven da politiet truet med våpen.

Omtrent samtidig kommer melding fra Bergen om masseslagsmål og knivstikking. Sent i natt ble det kjent at den knivstukne døde på sykehuset. Saken etterforskes som drap.

Senere pågriper politiet en person med pistol i Brugata i Oslo sentrum. Og en annen person med kniv samme sted. Begge kjøres i arresten.

På morgenkvisten lørdag ble en vekter angrepet i Storgata i Oslo sentrum.

Knivstikking i Fredrikstad

Tidligere fredag kveld blir en mann er sendt til sykehus med knivskader i halsen etter at han ble angrepet av en annen mann i en bolig i Gamle Fredrikstad.

– Væpnet politi rykket ut, og klokken 19.35 ble en mistenkt gjerningsmann pågrepet i nærheten, forteller operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til NTB.

Han opplyser at det er en relasjon mellom de to, men vil ikke gå i detaljer.

– Han som ble knivstukket, er sendt til sykehus med det som kan være alvorlige skader, forteller operasjonslederen.

 

Kjøp «Hypermoral» av Alexander Grau fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂