En mann i 40-årene er kjørt til sykehus etter at han ble slått og truet med kniv utenfor Stovner Senter i Oslo søndag kveld.

Det pågår en storstilt politijakt etter en ungdomsgjeng på 10-15 personer. Ingen er pågrepet.

– Fornærmede er oppegående, men fikk et stort kutt over øyet og blødde en del. Han slet med å puste og falt inn og ut av bevissthet. Han ble derfor sendt til sykehus umiddelbart, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Voldsofferet fikk et stort kutt i pannen, og ligger nå på operasjonsbordet.

– En mann i tidlig 40-årene ble slått og truet med kniv av en ungdomsgjeng. Alle er i alderen 16-18 år, sier Skott, til TV 2.

Politiet meldte om hendelsen klokken 19.17.

– Vi vet ikke foranledningen til hendelsen, eller om dette var et forsøk på ran. Ingenting tyder på at det var en relasjon mellom offer og gjerningsperson, sier Skott.

Mannen ble angrepet av en ungdomsgjengen utenfor Stovner Senter. En av ungdommene skal ha holdt en kniv. Han beskrives som en 18 år gammel gutt iført en brun boblejakke med pels. Politiet leter etter ungdomsgjengen i området.

– Vi har ennå ikke pågrepet noen etter hendelsen. Vi jobber med moduskandidater og har noen konkrete navn på blokken.

Politiet har ikke kontroll på kniven som er brukt. De har en hundepatrulje i området som søker etter den. Politiet innhenter også videoovervåking fra nærliggende bygg.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂