En mann fikk slått ut flere tenner og ble kuttet i hånden med kniv i Oslo natt til tirsdag. To personer er pågrepet.

Politiet fikk melding om hendelsen ved halv ett-tiden natt til tirsdag, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

– Vi fikk melding fra AMK-sentralen, som ble ringt opp av en mann som sa han blødde fra hånden og ansiktet. Vi hadde en patrulje rett ved og kom raskt i kontakt med ham. Han hadde fått slått ut noen tenner og blødde veldig fra hånden, forteller Skott. Mannen, som er i 30-årene, ble først sendt til legevakt og deretter til sykehus for undersøkelser.

– Vi fant en kniv like i nærheten, som vi mener har blitt brukt, sier operasjonslederen. Skott sier det ser ut til å være mye kniver i omløp og legger til at dette er noe politiet slår hardt ned på.

Litt etter klokken 1 skriver politiet på Twitter at de har anholdt en person de mener knytter seg til hendelsen. En snau time senere var ytterligere en person kjørt til politiarresten. Politiet leter fortsatt etter flere gjerningspersoner.

– De omtales som gutter med somalisk utseende, men vi har ganske begrenset beskrivelse av dem, sier Skott. Hun legger til at politiet har merket seg flere steder med overvåkingskameraer som kan ha fanget opp noe i saken.

Operasjonslederen vet ikke noe om foranledningen til hendelsen. Politiet vet heller ikke om det er noen forbindelse mellom de involverte, men fornærmede er kjent av politiet fra før.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂