En mann i 40-årene er sendt til Ullevål sykehus etter at han ble knivstukket i en leilighet på Stovner i Oslo natt til onsdag.

Det var mannen selv som varslet politiet om voldshendelsen klokken 2 natt til onsdag.

– Han var hele tiden ved bevissthet og fremstår ikke som livstruende skadd, men det er alvorlig, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB.

Ifølge operasjonslederen fremsto voldshendelsen målrettet.

Ingen var pågrepet i saken ved 3-tiden, men politiet søker etter én gjerningsperson.

Det opplyses ikke om etnisitet på de involverte i hendelsen.

Sent tirsdag kveld ble en annen mann pågrepet etter meldinger om trusler med kniv flere steder i Oslo sentrum, blant annet på trikken og på McDonalds.

Politiet fikk flere tips fra trikkepassasjerer på 12-trikken mot Storo om at en mann viftet med kniv inne på trikken i Storgata ved 22.30-tiden.

– Vi rykket ut, men fant ikke mannen. Kort etter får vi melding fra McDonalds om en vanskelig gjest som hadde viftet med en kniv etter at han ble nektet servering siden restauranten skulle stenge, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen forsvant igjen, men ble observert av en politipatrulje i Skippergata.

– Han hadde en kniv i bukselinningen som var synlig fra politibilen. Nå sitter han i arresten og det er opprettet sak, forteller Nysæter.

Heller ikke her opplyses det om etnisitet.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.