Politi utenfor Oslo S der to personer er påført stikkskader. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Politiet er på stedet etter at to 17 år gamle gutter ble påført stikkskader ved Oslo S onsdag kveld. Ingen er pågrepet i saken.

Sentralbanestasjonen i Oslo, Oslo S, var onsdag ettermiddag åsted for et grovt tilfelle av vold med det som antas å være kniv.

To 17-åringer er påført stikkskader. Ifølge politiet er den ene av de to alvorlig skadd.

NTB melder om saken.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.02. Operasjonslederen sier de har store ressurser på stedet og leter etter en eller flere gjerningspersoner.

Politiet antar at en konflikt mellom partene kan ha utløst voldshendelsen, men de vet ikke konkret hva det dreier seg om.

– Skadeomfanget til de to er uavklart. Ambulanser er på stedet og ivaretar dem, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB.’

Åstedet for voldshendelsen er ikke inne på Oslo S, men i en parkeringskjeller ved stasjonen.

– De to guttene har tatt seg opp på stasjonen, og der fikk de varslet om hendelsen, sier Nysæter.

Han sier de leter etter én eller flere gjerningspersoner. Det jobbes også med å innhente video som kan ha fanget opp hendelsen.

Politiet har ikke gitt nærmere informasjon om de involverte, utover at det er to gutter.

Dette føyer seg inn i en lang rad av denne typen voldshendelser i senere tid, se også artikkel under.

Oppdatert onsdag kveld:  I 21.30-tiden melder politiet at en person er pågrepet. Politiet vil ikke kommentere noe rundt pågripelsen.

Les også: 

To skadd i stort slagsmål på Grønland i Oslo: Kniv trolig brukt

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.