Politiet ved 7-eleven i Brugata i Oslo der en person er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

En person er alvorlig skadd etter å ha blitt stukket en eller flere ganger med kniv i Brugata i Oslo sentrum torsdag morgen.

– Vi har flere patruljer som leter etter gjerningsmannen. Vi har en intern beskrivelse av ham, men ikke noe navn. Vi kommer ikke til å gå ut med beskrivelsen av ham nå, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

VG har snakket med et vitne som forteller at angrepet skjedde helt uprovosert, og at offeret ble stukket i ryggen. Vitnet fulgte etter gjerningsmannen en periode, men vedkommende begynte å løpe da han så at noen fulgte etter ham.

Vitner har opplyst til politiet at han ble knivstukket flere ganger.

Innsatsleder Rune Bjørsvik sier til VG at politiet har bilder av gjerningsmannen fra overvåkningskamera, og at de nå jakter på vedkommende. Ifølge politiet er gjerningsmannen av afrikansk opprinnelse og ikledd mørke klær.

Personen som ble knivstukket, fikk umiddelbar hjelp av ambulansepersonell på stedet og er kjørt til sykehus for videre behandling av skadene. Politiet kjenner så langt ikke foranledningen til voldsangrepet, men forsøker å bringe klarhet i omstendighetene gjennom avhør av vitner.

Den antatte gjerningsmannen ble sett løpende fra stedet.

Hendelsen ble meldt til alarmsentralen i 8.30-tida torsdag. Knivstikkingen fant sted utenfor en storkiosk i Brugata, et område hvor det ofte oppholder seg mange narkomane og hvor det foregår narkotikaomsetning. (NTB)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂