En person er ifølge politiet knivstukket i et masseslagsmål på en fotballbane på Møhlenpris i Bergen, skriver Bergens Tidende. En annen person er fraktet til sykehus etter å ha blitt slått. Fire personer ble sent onsdag kveld pågrepet.

BT har snakket med et vitne som oppholdt seg på fotballbanen da knivstikkingen startet:

– Det var en stor gjeng på rundt 20 gutter på fotballbanen. Det virket som de var på vei bort fra banen da noen begynte å slåss, og det endte i masseslagsmål. Det så ut som flere trakk opp kniver. Mange løp fra stedet, sier 2211-tipseren.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 20 onsdag kveld.

– Men vi var raskt på stedet, og de to skadde ble raskt tatt hånd om av helsepersonell. Det vi har fått opplyst, er at det er en som har blitt knivstukket og en som har blitt slått, sier operasjonsleder Arve Samsonsen til NTB.

Personen som ble knivstukket er en mann i 20-årene. Han ble kjørt i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus, opplyser politiet til NRK. Mannen som er skadd etter å ha blitt slått, ble kjørt til legevakten.

De første meldingene antydet ifølge politiet at i alt mellom seks og åtte personer var involvert i sammenstøtet, som fant sted på kunstgressbanen på Møhlenpris. Flere gjerningspersoner rømte fra stedet, og bevæpnet politi og hundepatruljer ble sendt ut for å lete etter gjerningspersonene.

Klokken 22.45 opplyser Samson til statskanalen at fire personer er pågrepet, to av dem i 20-årene.

– De er mistenkt for å ha vært deltakende i denne knivstikkingen. Hvordan de har forholdt seg, og hvor aktive de har vært, vil den videre etterforskningen vise, sier operasjonslederen.

Politiet har fortsatt patruljer ute og leter etter flere personer som var involvert. Hendelsesforløpet er ennå uklart.

– Vi holder på å snakke med vitner, men jeg har foreløpig ikke detaljkunnskap om hva de har forklart, sier han.

 

BT: En knivstukket på Møhlenpris under masseslagsmål