Nytt

To personer er skadet etter masseslagsmål og knivstikking på en fotballbane på Møhlenpris i Bergen. Så langt er fire personer pågrepet. – Det var helt vilt, sier vitne.

– Det var minimum 20 personer som var involvert. Det var flere som hadde kniver i begge gjengene. Det var helt vilt. Flere ble knivstukket, slått med belter og knyttnever, sier vitnet til NRK.

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket. En mann som er skadet etter å ha blitt slått ble kjørt til legevakten.

Nødetatene ble varslet om slagsmålet i bydelen Møhlenpris i Bergen klokken 20 onsdag.

Se video av masseslagsmålet på NRK.no

 


Offeret for knivstikkingen på Møhlenpris var en mann i 20-årene.

NRKs øyenvitne vil ikke ut med navnet sitt i frykt for represalier fra personene som var involvert, og sier han ble sjokkert over scenene som så utspilte seg på fotballbanen.

– Det var minimum 20 personer som var involvert. Det var flere som hadde kniver i begge gjengene. Det var helt vilt. Flere ble knivstukket, slått med belter og knyttnever, sier vitnet, som filmet store deler av slagsmålet.


Den knivstukne ble kjørt til Haukeland universitetssjukehus.

Politiet har kun registrert to skadde personer, men ifølge vitnet NRK har snakket med, ble minst fire-fem personer slått i ansiktet, og flere knivstukket eller forsøkt knivstukket.

Ved 23-tiden hadde politiet fortsatt patruljer ute for å lete etter personer som var involvert.